TRAILER: Had jij de ‘Stranger Things’ Seizoen 4 sneak peek al gezien?

Stranger Things Seizoen 4 trailer

TRAILER: Had jij de ‘Stranger Things’ Seizoen 4 sneak peek al gezien?

Had jij de eerste Stranger Things Seizoen 4 trailer al gezien? De sneak peek onthult dat de Netflix-serie in 2022 in première zal gaan.

Netflix heeft een eerste blik op het langverwachte vierde seizoen van Stranger Things gedeeld. “Zie jullie allemaal in de upisde down”, schreef het officiële Twitter-account van de serie in kenmerkende omgekeerde tekst, vergezeld door een teaser-trailer van 30 seconden. “Stranger Things keert terug in 2022.”

De clip mixt oude en nieuwe beelden uit de serie, en belicht een hele reeks actievolle momenten voordat de eerstvolgende aflevering wordt bevestigd voor 2022. “Er komt iets aan”, zegt Finn Wolfhard, die Mike Wheeler speelt, op de voorgrond van spannende muziek. “Het is bijna zover.”

In een interview met Variety zei uitvoerend producent Shawn Levy onlangs dat het komende seizoen “visueel en verhalend zeer ambitieus is, veel ambitieuzer dan de voorgaande drie seizoenen.. Het is ook het seizoen dat we ervoor kozen om veel groter te gaan. Het is de schaal van dit seizoen en de multi-settings van seizoen vier.”

“Ik filmde vlak voor de pandemie in Litouwen”, vervolgde hij. “We hebben gefilmd in Georgië, Litouwen en New Mexico, dus het volstaat om te zeggen dat seizoen vier uitgestrekt is.”

Stranger Things seizoen drie ging in première in 2019, en net als de meeste producties liep het vierde seizoen vertraging op als gevolg van de COVID-pandemie. Wolfhard, Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown en de volledige cast zullen naar verwachting terugkeren in seizoen vier.

Bekijk de eerste, korte Stranger Things Seizoen 4 trailer bovenaan en houdt ons in de gaten voor meer Netflix-nieuws.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram