Ook Paris Saint-Germain krijgt exclusieve docuserie bij Prime Video

Paris Saint-Germain docuserie Prime Video

Ook Paris Saint-Germain krijgt exclusieve docuserie bij Prime Video

Een Paris Saint-Germain docuserie verschijnt in september exclusief bij Prime Video. De vierdelige documentaire biedt een blik achter de schermen.

Paris Saint-Germain docuserie Prime Video

Amazon Prime Video heeft aangekondigd dat de vierdelige Amazon Exclusive docuserie over de voetbalclub Paris Saint-Germain, PSG Ô Ville Lumière, 50 Ans De Légende, wereldwijd – behalve in China en het Midden-Oosten – op 10 september 2021 beschikbaar zal zijn op Prime Video. Benieuwd hoe het er achter de schermen aan toegaat bij de steenrijke club? Dit is je kans om mee te kijken!

De 4-delige docuserie is gecoproduceerd door PSG TV en CAPA, met Manuel Herrero als showrunner, geregisseerd door Benjamin Montel (2 afleveringen) en Sebastian Perez Pezzani (1 aflevering). De docuserie zal fans een unieke blik op de club laten zien als nooit tevoren, met legendes, huidige spelers en medewerkers die een zeldzaam licht werpen op wat Paris Saint-Germain tot de meest succesvolle voetbalclub van Frankrijk maakt.

Spelers, coaches en supporters worden in actie gevolgd tijdens de afgelopen twee seizoenen en we kijken mee met hun uitdagende reis in de Ligue 1 en UEFA Champions League. De docu brengt ook inzicht tot hoe ver de club is gekomen sinds de oprichting in 1970 met exclusieve interviews van enkele van de meest iconische spelers uit de vijf decennia van successen. Onder anderen Rai, Zlatan Ibrahimovic, David Beckham, Ronaldinho, Youri Djorkaeff, David Ginola, en Bernard Lama delen hun ervaringen en onvergetelijke momenten bij Paris Saint-Germain.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram