TRAILER: ‘Venom: Let There Be Carnage’ toont Woody Harrelson als dodelijke symbioot

Venom Let There Be Carnage trailer 2

TRAILER: ‘Venom: Let There Be Carnage’ toont Woody Harrelson als dodelijke symbioot

Nieuwe Venom: Let There Be Carnage trailer toont Woody Harrelson als dodelijke symbioot. De tweede film met Tom Hardy als Venom komt uit in september.

Sony Pictures heeft een nieuwe trailer onthuld voor Venom: Let There Be Carnage, het door Marvel Comics geïnspireerde vervolg op de film Venom uit 2018.

In het door Andy Serkis geregisseerde vervolg, dat verder gaat na de post-creditsscène uit de originele film, keert Tom Hardy terug als Eddie Brock, een journalist die een buitenaardse symbioot in zich heeft. Ook Michelle Williams behoort opnieuw tot de cast, die de liefdesinteresse van Brock, Anne Weyinh, speelt.

Het plot concentreert zich op een conflict tussen Hardy’s buitenaardse tegenhanger, Venom, en de schurk van het verhaal, Cletus Kasady ofwel Carnage, gespeeld door Woody Harrelson. Naomie Harris, die Francis Barriston (Shriek) speelt, komt ook in beeld bij deze vervolgfilm, kort zichtbaar in bovenstaande trailer in de rol van romantische relatie van Carnage.

De nieuwe trailer geeft meer details over de komische identiteitscrisis waarmee Eddie wordt geconfronteerd wanneer Venom zijn lichaam bewoont, terwijl hij tegelijkertijd Cletus bezoekt, die opgesloten zit in een maximaal beveiligde gevangenis voor zijn misdaden als seriemoordenaar. Nadat Eddie arriveert om Cletus in de gevangenis te profileren, suggereert de trailer dat Cletus Eddie bijt en genoeg symbiont-DNA binnenkrijgt om zijn eigen wrede monster, Carnage, te hosten, en vanaf daar volgt de actie.

Venom: Let There Be Carnage stond oorspronkelijk gepland voor een release in oktober 2020; de première werd echter uitgesteld tot 2021 vanwege de aanhoudende COVID-pandemie. De film komt nu officieel uit in de bioscoop op 16 september 2021.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram