TRAILER: Will Smith is de vader en coach van Venus en Serena Williams in ‘King Richard’

King Richard trailer will smith film trailer

TRAILER: Will Smith is de vader en coach van Venus en Serena Williams in ‘King Richard’

Will Smith is de vader en coach van Venus en Serena Williams in de aankomende film King Richard, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de tennissters.

Warner Bros. en HBO Max hebben de officiële trailer onthuld voor de aankomende film King Richard, met in de hoofdrol Will Smith als de vader en coach van Venus en Serena Williams, Richard Williams.

Geregisseerd door Reinaldo Marcus Green, is de biografische dramafilm gebaseerd op het waargebeurde verhaal van hoe de Williams-zussen twee van de meest gevierde atleten in de geschiedenis werden – grotendeels deels dankzij de coaching van hun vader, Richard, die hen begon te trainen op een jonge leeftijd. De trailer voor King Richard richt zich op zowel de interne als externe ontberingen die de familie doormaakte, omdat velen twijfelden aan de vaardigheid en kansen dat Venus en Serena tennissupersterren zouden worden. “Het gevaarlijkste wezen op deze hele aarde”, zegt Smith in de trailer, “is een vrouw die weet hoe ze moet denken. Er is niets wat ze niet kan doen.”

Naast Smith zien we in de cast Saniyya Sidney als Venus, Demi Singleton als Serena en Aunjanue Ellis als Oracene “Brandy” Price en Jon Bernthal als Rick Macci, twee coaches die eveneens de Williams-zussen hebben opgeleid.

King Richard werd voor het eerst aangekondigd in 2019 en zou aanvankelijk in november 2020 uitkomen, maar werd uitgesteld vanwege de pandemie. De film is geschreven door Zach Baylin en geproduceerd door Tim White, Trevor White en Smith, evenals Overbrook Entertainment en Star Thrower Entertainment.

Bekijk de volledige trailer hierboven en check de film medio november in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram