TRAILER: Nostalgie en heel veel actie in ‘Ghostbusters: Afterlife’

Ghostbusters: Afterlife trailer nederland

TRAILER: Nostalgie en heel veel actie in ‘Ghostbusters: Afterlife’

De nieuwe Ghostbusters: Afterlife trailer biedt flink wat nostalgie, heel veel actie en een cast met Finn Wolfhard, McKenna Grace, Carrie Coon & Paul Rudd. 

Sony Pictures heeft een nieuwe trailer gedeeld voor de langverwachte film Ghostbusters: Afterlife, met in de hoofdrollen Finn Wolfhard, McKenna Grace, Carrie Coon en Paul Rudd.

De previewclip biedt een heerlijk nostalgische blik op verschillende castleden van de originele film uit 1984, waaronder Bill Murray, Dan Aykroyd en wijlen Harold Ramis, die ook verscheen in de volledig vrouwelijke 2016-reboot, hoewel niet als het bekende karakter. Na de première van de film uit 2016 nam Sony Jason Reitman in dienst – de zoon van Ivan Reitman, die de films uit de jaren 80 regisseerde en Afterlife zal produceren – om samen met jongere acteurs en leden van de originele cast de aankomende film te schrijven en te regisseren.

Sony deelde de nieuwe trailer op Twitter en schreef: “Hij kwam hier met een reden.”

Het plot volgt Callie (Carrie Coon) en haar twee kinderen, Phoebe (McKenna Grace) en Trevor (Finn Wolfhard), als ze aankomen in een klein stadje en hun banden met de originele ghostbusters en de onnoemelijke erfenis van hun grootvader beginnen bloot te leggen. Rudd speelt een hoofdrol als zomerschoolleraar.

Maandag plaagde Sony de trailer op Twitter met een korte clip van de beroemde Ecto-1 die over een verlaten weg rijdt met het bijschrift: “Er komt iets aan”.

Ghostbusters: Afterlife stond oorspronkelijk gepland voor een première in juli 2020, maar liep vertraging op als gevolg van de COVID-19-pandemie. De film staat nu gepland voor een release in november.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram