Crypto stijgt nadat Elon Musk bevestigt dat hij en zijn bedrijven nog steeds Bitcoin bezitten

Crypto stijgt door Elon Musk Bitcoin Ethereum Dogecoin

Crypto stijgt nadat Elon Musk bevestigt dat hij en zijn bedrijven nog steeds Bitcoin bezitten

Crypto stijgt nadat Elon Musk bevestigt dat hij en zijn bedrijven nog steeds Bitcoin, Ethereum en Doge bezitten. En HODL lijkt de strategie.

Crypto stijgt door Elon Musk Bitcoin Ethereum Dogecoin

Bitcoin en andere cryptocurrencies stegen woensdag nadat Elon Musk bevestigde dat hij en enkele van zijn bedrijven er nog steeds in investeren. Tijdens een conferentie die woensdagmiddag werd georganiseerd door de Crypto Council for Innovation, sprak Musk zijn steun uit.

SpaceX, Tesla en ik bezitten bitcoin”, zei hij, eraan toevoegend dat hij ook ethereum en dogecoin bezit. “We verkopen geen bitcoin, ik verkoop ook niets persoonlijk, en SpaceX verkoopt ook geen bitcoin.”

“Ik zou kunnen pompen, maar ik dump niet”, legde hij uit. “Ik geloof absoluut niet in het hoog krijgen van de prijs en verkopen of iets dergelijks. Ik zou graag zien dat bitcoin slaagt.”

Speculatie over Musk’s investering in cryptocurrency kwam nadat hij in maart aankondigde dat Tesla bitcoin zou gaan accepteren als een vorm van betaling voor zijn elektrische voertuigen, voordat hij de maatregel in mei herriep. Destijds tweette hij dat het bedrijf “bezorgd was over het snel toenemende gebruik van fossiele brandstoffen voor bitcoin-mijnbouw en -transacties, met name steenkool, die de slechtste uitstoot van alle brandstoffen heeft.”

Musk zei echter dat als bitcoin afstand zou nemen van fossiele brandstoffen, Tesla de munt opnieuw zou kunnen accepteren.

“Ik wil wat meer due diligence doen om te bevestigen dat het percentage van het gebruik van hernieuwbare energie hoogstwaarschijnlijk op of boven de 50 procent ligt en dat er een trend is om dat aantal te verhogen”, zei hij. “Als dat zo is, zal Tesla hoogstwaarschijnlijk de acceptatie van bitcoin hervatten.”

Musk’s vertrouwen in de cryptocurrency stuurde de prijs van de munt woensdag omhoog en bereikte een hoogtepunt van ongeveer $ 32.800, voordat het weer naar beneden zakte. Ethereum en dogecoin kenden ook stijgingen van elk ongeveer 13 procent.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram