The Macallan en Bentley Motors slaan handen ineen om bij te dragen aan een duurzame toekomst

The Macallan x Bentley Motors samenwerking

The Macallan en Bentley Motors slaan handen ineen om bij te dragen aan een duurzame toekomst

The Macallan en Bentley Motors slaan handen ineen om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Ook is de nieuwe hybride te zien op The Macallan Estate.

The Macallan x Bentley Motors samenwerking

Misschien had je het al meegekregen, maar The Macallan single malt Scotch whisky en Bentley zijn een unieke samenwerking aangegaan voor een duurzamere toekomst. De twee topmerken gaan op basis van gemeenschappelijke merkeigenschappen als vakmanschap, creativiteit en innovatie hun kennis delen op het gebied van duurzaamheid en andere topics.

Op basis van het onderscheidende vermogen van The Macallan in het maken van whisky en de expertise van Bentley op het gebied van luxe auto’s gaan de twee partners samen inspirerende nieuwe producten en ervaringen ontwikkelen. De wereldwijde samenwerking tussen Bentley en The Macallan werd onlangs bekendgemaakt op The Macallan Estate in Schotland, waar tegelijkertijd ook de nieuwe hybride Bentley werd onthuld. (zie onderaan)

Focus op duurzaam ondernemen

Het partnership tussen Bentley en The Macallan richt zich in eerste instantie op kerngebieden als CO2-neutraliteit, innovatief onderzoek naar de inkoop van duurzame materialen en samenwerking bij het vinden en delen van duurzame, lokale leveranciers. Het initiatief gaat de komende jaren ook een breed scala aan projecten opleveren, waaronder gezamenlijk ontwikkelde producten van zowel The Macallan als Bentley en gezamenlijke evenementen.

“Ik ben erg verheugd om met The Macallan te kunnen samenwerken, op basis van één gemeenschappelijk doel: werken aan een duurzamere toekomst”, aldus Adrian Hallmark, Chairman en CEO van Bentley. “We zullen de komende jaren van elkaar leren om onze programma’s gezamenlijk verder te ontwikkelen en aan een aantal bijzondere projecten en producten te werken. Onze merken delen de passie voor uitzonderlijke kwaliteit, respect voor ambachtelijk handwerk en het streven naar toonaangevende duurzaamheid.”

The Macallan x Bentley Motors samenwerking

Op weg naar klimaatneutraliteit

The Macallan – opgericht in 1824 – staat wereldwijd bekend om zijn buitengewone single malt whisky’s. Al bijna tweehonderd jaar dus, is de natuur een belangrijk uitgangspunt voor het merk. De duurzaamheidsstrategie van het Whisky-merk bestaat onder andere uit het teruggeven aan gemeenschappen, milieuvriendelijke verpakkingen en samenwerken met duurzame leveranciers.

Eén van de belangrijkste doelen van The Macallan is om tegen 2030 klimaatneutraal te zijn, vooruitlopend op de doelstellingen van de overkoepelende whisky-industrie. The Macallan streeft er ook naar om tegen 2025 een volledig elektrisch wagenpark van personenauto’s op het Estate te hebben. Als onderdeel van de samenwerking met Bentley neemt het merk nog dit jaar twee hybride Bentleys in ontvangst.

The Macallan x Bentley Motors samenwerking

The Macallan x Bentley Motors samenwerking

The Macallan x Bentley Motors samenwerking

Post a Comment

#Volg ons op Instagram