Konami vervangt ‘Pro Evolution Soccer’ met gratis voetbalspel ‘eFootball’

Konami vervangt Pro Evolution Soccer met gratis eFootball

Konami vervangt ‘Pro Evolution Soccer’ met gratis voetbalspel ‘eFootball’

Konami vervangt Pro Evolution Soccer met het gratis te downloaden eFootball. Deze nieuwe opzet en voetbalgame betekent het einde van PES.

Konami heeft officieel een einde gemaakt aan zijn PES-merk. Oorspronkelijk gelanceerd in 1995, was Pro Evolution Soccer – of Winning Eleven, zoals het in Japan bekend staat – Konami’s verfrissende visie op een voetbalspel, dat in de loop der jaren voornamelijk concurreerde met EA‘s FIFA-franchise. In de nabije toekomst zal de gameontwikkelaar haar voetbalgame anders in de markt brengen. Het einde van een tijdperk.

Vorig jaar begon Konami met de overgang van de game naar eFootball PES 2020, maar het Aziatische bedrijf heeft nu eindelijk besloten om de sprong te wagen en de PES-branding voorgoed te beëindigen. In plaats daarvan zal het de nieuwe gratis te spelen game eFootball introduceren.

“Onze ambitie was om de perfecte voetbalomgeving opnieuw te creëren, van het gras op het veld tot de bewegingen van de spelers, helemaal tot aan de drukte in het stadion”, staat op de officiële website van de nieuwe game. “Hiervoor hebben we besloten om een ​​nieuwe voetbal-engine te maken met een nieuw gebouwd animatiesysteem en vernieuwde spelcommando’s. Het eindresultaat was nog indrukwekkender dan we in eerste instantie hadden bedacht. We zijn over de grens van PES gegaan, naar een nieuwe wereld van virtueel voetbal.”

Fans van de langlopende franchise kunnen eFootball dit najaar verwachten.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram