Bulgari Bulgari krijgt een moderne volledig zwarte kast-behandeling

Bulgari Bulgari Black 41mm

Bulgari Bulgari krijgt een moderne volledig zwarte kast-behandeling

De nieuwe Bulgari Bulgari Black 41mm heeft een volledig zwarte kast. Het nieuwe Bulgari-horloge wordt officieel onthuld tijdens Geneva Watch Days.

Bulgari Bulgari Black 41mm

Bulgari heeft een eigentijdse nieuwe versie van zijn 45 jaar oude Bulgari Bulgari-horloge uitgebracht met een volledig zwarte stalen kast en armband.

De door Gerald Genta ontworpen klassieker, geïnspireerd op een Romeinse munt en ooit pionier in termen van meest opvallende branding, krijgt een zwarte DLC-coating op de roestvrijstalen kast en armband.

De Bulgari Bulgari is uitgegroeid van een relatiegeschenk met een digitale LCD-uitlezing tot een analoge klassieke behuizing van quartz en mechanische uurwerken. Deze nieuwe 41 mm-versie bevat een automatische tijd- en datumaanduiding, terwijl een bijna identiek 33 mm damesmodel een kwartsalternatief gebruikt en een zwarte keramische cabochon in de kroon heeft.

De dubbele branding is gegraveerd in de lunette, die een zwartgelakte wijzerplaat met hand aangebrachte uurmarkeringen omringt.

De Bulgari Bulgari Black 41mm wordt eind augustus officieel gelanceerd tijdens het Geneva Watch Days-evenement in Zwitserland, wanneer tevens de prijzen bekend zullen worden gemaakt.

Bulgari Bulgari Black 41mm

Bulgari Bulgari Black 41mm

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram