Bitcoin stuitert terug naar boven de $ 30.000 na een nieuwe inzinking

Bitcoin boven $ 30.000

Bitcoin stuitert terug naar boven de $ 30.000 na een nieuwe inzinking

Bitcoin stuitert terug naar boven de $ 30.000 na een nieuwe inzinking. Gaan de cryptomarkten volledig herstellen?

Bitcoin boven $ 30.000

Na maandag voor de tweede keer sinds begin juni onder de $ 30.000 te zijn gezakt, is Bitcoin woensdag weer boven de $ 30k-drempel uitgekomen, na opnieuw het ondersteuningsniveau van $ 29.000 te hebben getest. Op een gegeven moment werd $ 89 miljard in een periode van 24 uur van de cryptomarkten weggevaagd.

De prijsdaling kwam na een grote uitverkoop op de wereldwijde aandelenmarkten op maandag, weerspiegeld in de slechtste dag op de Dow Jones Industrial Average sinds afgelopen oktober. Gedurende die periode meldde Forbes ook dat de procureur-generaal van New Jersey een Cease and Desist Order had uitgevaardigd tegen het cryptoservicebedrijf BlockFi, waarbij het werd bevolen te stoppen met het aanbieden van rentedragende rekeningen.

De volatiliteit van Bitcoin heeft bijgedragen aan een depressieve cryptomarkt, waarbij Ethereum, Dogecoin, Binance Coin, Cardano en Ripple aanzienlijk zijn gedaald. Sommige experts waarschuwen voor het begin van een ‘crypto-winter’, terwijl anderen, zoals miljardair-durfkapitalist Tim Draper, een optimistische voorspelling handhaven en zich houden aan een prijsdoel van $ 250.000 tegen eind 2022. Gaan we tegen die tijd meer dan één nieuwe bitcoin billionaire zien?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram