Nederlands restaurant De Daltons serveert duurste burger ter wereld

Nederlands restaurant De Daltons serveert duurste burger ter wereld

Nederlands restaurant De Daltons serveert duurste burger ter wereld

Nederlands restaurant De Daltons serveert de duurste burger ter wereld. Voor The Golden Boy burger betaal je maar liefst € 5,000,-.

Restaurant De Daltons uit Voorthuizen presenteert met The Golden Boy burger de duurste hamburger ter wereld, met een kolossaal prijskaartje van € 5.000. De vorige recordhouder was een hamburger van 777 pond, gemaakt door een restaurant in Oregon. Restauranteigenaar Robbert Jan de Veen dacht: “ik kan dat beter”. De eerste Golden Boy burger is inmiddels verkocht en alle opbrengsten gaan naar een lokale voedselbank.

The Golden Boy-burger wordt gepresenteerd op een schotel met met whisky doordrenkte rook en is beladen met premium ingrediënten, waaronder A5 Wagyu-rundvlees, koningskrab, beluga-kaviaar, vintage Iberico Jamon, gerookte eendenei-mayo, witte truffel, Kopi Luwak-koffie-barbecuesaus, ingelegde tijger tomaat in Japanse matcha-thee en Dom Perignon met goud beklede broodjes.

“De ingrediënten vullen elkaar heel goed aan en de smaken zijn intens. Hoewel deze burger extreem duur is, moet je toch je handen gebruiken, want dat is de enige manier om een ​​burger te eten. Omdat het broodje bedekt is met bladgoud, zullen je vingers goudkleurig zijn tegen de tijd dat je klaar bent”, aldus Robert.

Om van deze burger bij De Daltons te genieten, moeten gasten 2 weken van tevoren reserveren en een aanbetaling doen van € 750 EUR. Denk jij dat deze duurste burger ter wereld ook de lekkerste is?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door De Daltons (@dedaltonsvoorthuizen)

Post a Comment

#Volg ons op Instagram