‘Call of Duty: Black Ops Cold War’ en ‘Warzone’ seizoen 4 betekent meer wapens, kaarten en gamemodi

Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone season 4 download

‘Call of Duty: Black Ops Cold War’ en ‘Warzone’ seizoen 4 betekent meer wapens, kaarten en gamemodi

Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone season 4 betekent meer wapens, kaarten en gamemodi. Ga jij Warzone seizoen 4 uitspelen?

Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone season 4 download

Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone seizoen 4 krijgen binnenkort een update. Halverwege het huidige seizoen kunnen we nog meer wapens, kaarten en spelmodi verwelkomen.

De aankomende patch, genaamd Season 4 Reloaded, betekent de terugkeer van Rush, een van de meest iconische maps van Black Ops 2, samen met de Paintball Mosh pit-spelmodus en Capture the Flag. Er wordt ook een nieuwe Zombies-kaart met de naam Mauer Der Toten toegevoegd. Deze nieuwe omgeving bevindt zich in een uitgestrekte Berlijnse wijk en introduceert een reeks nieuwe vijanden en een Wonder Weapon met vier verschillende varianten.

Op het front van Warzone introduceert Treyarch een nieuwe modus genaamd Payload, die op dezelfde manier werkt als Call of Duty: WWII’s War Mode. Twee teams van 20 nemen het tegen elkaar op in Verdansk, terwijl de aanvallers hun lading over de kaart escorteren. Verdedigers zullen de taak hebben om ze te vertragen en de leveringen te voorkomen, obstakels te bouwen en de oppositie uit te schakelen. Natuurlijk zijn er tal van items, zoals Killstreaks en Cash, die je kunt pakken om je team naar de overwinning te helpen.

Als we kijken naar de nieuwe wapens, dan zien we dat de Reload-patch de OTs 9 en een strijdknots introduceert. De eerste is een machinepistool met hoge vuursnelheid, maar een kort effectief bereik, terwijl de laatste een slagwapen is voor nog intiemere ontmoetingen.

Voor fans van de franchise is de Season 4 Reloaded-update nu uit voor Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone. Hoe ver ben jij al in Warzone season 4?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram