RUM MONTH: Juli staat in het teken van rum en BACARDÍ verrast met goudkleurige ‘Spiced’!

BACARDÍ Spiced Rum Month

RUM MONTH: Juli staat in het teken van rum en BACARDÍ verrast met goudkleurige ‘Spiced’!

Juli is Rum Month en BACARDÍ verrast met de goudkleurige BACARDÍ Spiced. Wij hebben drie rumcocktailrecepten met deze heerlijke rum op een rij gezet.

BACARDÍ Spiced Rum Month

Mocht je het nog niet hebben meegekregen, de jaarlijkse ‘Rum Month’ is deze maand weer van start gegaan. Op 1 juli jl. begon de maand van de rum, en dat betekent dat rumlegende BACARDÍ deze zomermaand weer heeft omgedoopt tot Caribisch feestje. De hele maand lang vinden we verrassende en vernieuwende rumcocktails bij de beste cocktailbars in Nederland, en we hebben ook een aantal hele lekker cocktailrecepten met rum voor je op een rij gezet. Kun je lekker thuis aan de slag.

Tijdens de zomerse maand juli viert BACARDÍ ieder jaar de prachtige drank die rum heet, en dat gaat gepaard met een aantal speciale momenten. Zo staat rum niet alleen in zijn algemeenheid centraal, maar worden er ook drie iconische cocktails op vaste dagen in het zonnetje gezet. Zo stond zaterdag 10 juli in het teken van National Piña Colada Day, was het zondag 11 juli National Mojito Day en aankomend weekend, op 19 juli, is het National Daiquiri Day. Op deze dagen kun je bij de BACARDÍ Rum Month bars, die je verspreid door heel Nederland vindt, extra genieten van deze tropische cocktails.

Klik hier om alle deelnemende BACARDÍ Rum Month bars te vinden en bezoek snel de locatie bij jou in de buurt!

BACARDÍ Spiced steelt de show tijdens Rum Month

Alhoewel BACARDÍ even trots is op elke rum uit de collectie, wil het Cubaanse merk dit jaar extra aandacht schenken aan de fijne BACARDÍ Spiced. Deze goudkleurige rum wordt gerijpt in gebrande vaten van Amerikaans eikenhout, wat zorgt voor een lichte rooksmaak. Hierna wordt de rum geblend met specerijen, waarna een uitgesproken, maar zachte smaak ontstaat. Heerlijk voor onder de tropische zon!

BACARDÍ Spiced Rum MonthBACARDÍ gebruikt voor Spiced overigens geen kunstmatige zoetstoffen om de rijke smaak van de specerijen te versterken. Het is een veelzijdige drank die het goed doet als de klassieker rum-cola, a.k.a. de Baco, maar kan ook heerlijk puur on the rocks worden genuttigd, waarbij de iconische smaak intact blijft.

Dankzij de veelzijdigheid van de BACARDÍ Spiced, is de drank ook uitermate geschikt om andere rumcocktails mee te maken. Wij hebben een drietal mooie cocktailrecepten met rum voor je op een rij gezet, uiteraard met Spiced als hoofdrolspeler:

Spiced & Coda

  • 50ml Bacardi Spiced
  • 150ml Cola (top met cola)

Skinny Colada

  • 50ml Bacardi Spiced
  • 15ml limoensap
  • 40ml Ananassap
  • 40ml kokoswater

Dark n Stormy (Spiced & Stormy)

  • 50ml Bacardi Spiced
  • 15ml limoensap
  • 100ml Gingerbeer (top met gingerbeer)
BACARDÍ Spiced Rum Month

1nul8, Rotterdam

BACARDÍ Spiced Rum Month

Pullitzer, Amsterdam

BACARDÍ Spiced Rum Month

Rumah, Rotterdam

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram