Apple heeft volgens geruchten voor $ 2,5 miljard aan Bitcoin gekocht

Apple koopt $ 2,5 miljard aan Bitcoin

Apple heeft volgens geruchten voor $ 2,5 miljard aan Bitcoin gekocht

Apple heeft volgens geruchten voor $ 2,5 miljard aan Bitcoin gekocht, al twijfelen sommigen of dit klopt vanwege de geschiedenis van Apple met BTC.

Apple koopt $ 2,5 miljard aan Bitcoin

Twitter is verhit geraakt door een recent gerucht dat Apple binnenkort zal aankondigen dat het weer in de bitcoin is gestapt. Het wereldwijd actieve technologiebedrijf zou een recente aankoop van $ 2,5 miljard hebben gedaan, wat de cryptocurrency een enorme boost zou geven.

Onder de Twitter-accounts die dit gerucht verspreiden, is GalaxyTrading. Joshuwa Roomsburg, CEO van ChainLeak, heeft ingespeeld op het mogelijke gerucht en stelt dat hij de nieuwe iPhone zal kopen om Apple’s bitcoin-aankoop te herdenken. Hij tweet: “Ik zal het niet gebruiken, ik bewaar het gewoon als souvenir voor wanneer #BTC begint te klimmen naar $ 100k. ⏳ Stel je voor wat alts zullen doen!”

Hoewel het nieuws sommige fans opwindt, zijn sommigen ook sceptisch en wijzen ze op de recente geschiedenis van Apple met bitcoin. Toen Tesla in februari zijn bitcoin-aankoop aankondigde, steeg de valuta op dezelfde dag onmiddellijk met 20 procent. Sommigen speculeren dat een soortgelijke trend zal volgen als Apple zijn aankondiging doet. Geruchten werden eind mei voor het eerst ontstoken, toen mensen merkten dat de vacatures van Apple leken te wijzen op potentiële interesse van het bedrijf in bitcoin. Met uitzondering van de recente aanwerving, heeft Apple tot nu toe echter geen zichtbare positieve stappen gezet in de richting van cryptocurrency.

Als dit nieuws echter bevestigd wordt, dan betekent dat wel een kleine bitcoin evolutie. Houd ons dus in de gaten voor meer cryptonieuws!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram