TRAILER: ‘FIFA 22’ introduceert HyperMotion-technologie en belooft ultra-realistische gameplay

FIFA 22 trailer

TRAILER: ‘FIFA 22’ introduceert HyperMotion-technologie en belooft ultra-realistische gameplay

De nieuwe FIFA 22 trailer introduceert HyperMotion-technologie en belooft ultra-realistische gameplay.

Direct na de aankondiging van Paris Saint-Germain-spits Kylian Mbappé als FIFA 22-coverspeler voor het tweede jaar op rij, volgt EA Sports met een teaser-trailer van de langverwachte game.

FIFA 22 wordt mogelijk gemaakt door HyperMotion, dat “de meest realistische en meeslepende gameplay-ervaring van voetbal tot leven brengt”, zegt EA Sports. De nieuwe technologie integreert de motion capture van 22 professionele voetballers die op hoge intensiteit spelen in de FIFA-gameplay. Bovendien analyseert het machine lerende-algoritme van EA meer dan 8,7 miljoen frames van wedstrijdbeelden en schrijft het nieuwe animaties in realtime om organische bewegingen en interacties aan en van de bal na te bootsen.

“Elke speler ervaart FIFA op zijn eigen manier, maar gameplay op het veld is de verbindende constante, dus we zijn verheugd om daar diepgaande innovatie te bieden. HyperMotion tilt dat nog verder op next-gen consoles en Stadia en verandert het gevoel van de game volledig”, aldus EA Sports FIFA GM, Nick Wlodkya. Naast HyperMotion biedt de nieuwe game nieuwe innovatieve functies in Career Mode, VOLTA FOOTBALL, Pro Clubs en FIFA Ultimate Team, waaronder een herbouw van de keeper en de introductie van FIFA Ultimate Team Heroes.

FIFA 22 is nu beschikbaar voor pre-order en wordt wereldwijd gelanceerd op 1 oktober voor Playstation 4/5, Xbox Series X/S, Origin, Steam, Stadia en Xbox One. De HyperMotion-technologie is alleen beschikbaar op de next-gen consoles: PlayStation 5, Xbox Series X/S en Stadia. Blijf ons volgen voor meer updates en bekijk de FIFA 22 trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram