“Samsung gaat goedkopere Galaxy Z Flip 3 op de markt brengen”

Goedkopere Samsung Galaxy Z Flip 3 + Lite

“Samsung gaat goedkopere Galaxy Z Flip 3 op de markt brengen”

Een meer betaalbare Samsung Galaxy Z Flip 3 is volgens geruchten onderweg, evenals een Lite-versie van de opvouwbare smartphone.

Goedkopere Samsung Galaxy Z Flip 3 + Lite

Samsung lijkt binnen aanzienlijke tijd de aandacht van de Note weg te leiden, om zich zo nog intensiever te concentreren op de vouwtechnologie. Zien we binnenkort een nieuwe serie opvouwbare telefoons?

Het Unpacked-evenement van dit jaar lijkt een groot jaar voor de Galaxy Z Fold 3, aangezien dit toestel de eerder genoemde Note moet gaan vervangen. En er zijn nu nieuwe geruchten opgedoken dat niet alleen de Galaxy Z Fold 3 in augustus zal verschijnen, maar ook de Galaxy Z Flip 3 en een Galaxy Z Flip 3 Lite, waarbij beide Flip’s weleens rondom of zelfs onder de € 1.000 kunnen gaan kosten.

Fans van het opklapbare ontwerp zullen blij zijn met de lichte prijsdaling in vergelijking met eerdere modellen. De verwachting is dat deze modellen een UTG-display van hoge kwaliteit en een meer gestroomlijnde constructie zullen hebben. Eén leaker heeft de 5G 8GB/256GB Galaxy Z Flip 3 zelfs al getipt op $ 1.249, omgerekend zo’n € 1.055.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram