FESTIVAL: A Day At The Park heeft komend weekend unieke editie in Diergaarde Blijdorp

A Day At The Park x Diergaarde Blijdorp 2021

FESTIVAL: A Day At The Park heeft komend weekend unieke editie in Diergaarde Blijdorp

A Day At The Park viert komend weekend een unieke festival in Diergaarde Blijdorp. Kom jij naar A Day At The Park x Diergaarde Blijdorp?

A Day At The Park x Diergaarde Blijdorp 2021

Het populaire muziekfestival A Day At The Park heeft komend weekend een hele bijzondere ervaring voor ons in petto. Op zaterdag 10 juli vindt de namelijk de eerste en enige editie van T-Mobile Presents A Day At The Park: Blijdorp Edition plaats. Organisator ALDA heeft met het dance evenement de primeur na sluitingstijd een select aantal muziekliefhebbers te laten feesten in, jawel, het Rotterdamse dierenpark!

Na tien succesvolle jaren in Amsterdam, bivakkeert het gerenommeerde muziekfestival A Day At The Park alweer enige tijd in Rotterdam. En om het jaar extra glans te geven, vinden we ADATP dit festivalseizoen zelfs twee keer in de havenstad met een evenement. Naast het reguliere festival op 18 september in het Kralings Bos, kunnen we aankomende zaterdag namelijk ook dansen tussen de dieren.

Dansen met dieren

Je hoeft je geen zorgen te maken om de dieren, want muziek wordt geluisterd in de vorm van een silent disco. De 500 muziekliefhebbers die toegang hebben tot het dance evenement krijgen bij binnenkomst een draadloze koptelefoon, zodat ze al wandelend door het park kunnen luisteren naar de tunes van Boris Ross. Eenmaal aangekomen bij de eindbestemming, het podium, is het tijd om los te gaan op een 1,5 uur durende dj-set van Franky Rizardo.

Door het dragen van de draadloze koptelefoons kan iedereen los kan gaan op dj-sets van Franky Rizardo en Boris Ross, zónder overlast te veroorzaken.

Pauke Koens, eventmanager bij Diergaarde Blijdorp over de samenwerking: “Na een bewogen jaar zijn we enorm blij en trots om de handen ineen te slaan met ALDA. Samen bundelen we de krachten om een unieke, spectaculaire ervaring te bieden aan onze bezoekers tijdens deze exclusieve editie van ‘A Day At The Park’. Want zeg nu zelf, wat is er leuker dan dansen in de dierentuin na sluitingstijd?”

DJ Franky Rizardo achter de draaitafels

Headliner van de avond is dj, producer en labelbaas Franky Rizardo, die niet kan wachten om weer te draaien: “Ik heb veel gekke dingen meegemaakt, maar dat een van mijn eerste gigs na een pauze van 1,5 jaar in Diergaarde Blijdorp zou zijn.. dat had ik nooit kunnen bedenken. Ik heb er ontzettend veel zin in, maar tegelijkertijd is het ook wel een beetje spannend vanwege de unieke setting!”

A Day At The Park x Diergaarde Blijdorp tickets & info

De kaartverkoop met 500 tickets is officieel voorzien van het label ‘uitverkocht’, maar via o.a. Ticketswap kun je wellicht nog een kaart bemachtigen gedurende de komende dagen.

Datum: 10 juli 2021, 19:30 – 22:30
Locatie: Diergaarde Blijdorp
Info & tickets: www.adayatthepark.nl
Facebook: T-Mobile presents A Day At The Park: Blijdorp Edition

Post a Comment

#Volg ons op Instagram