Populairste herenondergoed op een rij: Wat draag jij?

Populairste herenondergoed 2021

Populairste herenondergoed op een rij: Wat draag jij?

We hebben het populairste herenondergoed 2021 voor je op een rij gezet. Draag jij boxershorts, slippen of een andere soort?

Populairste herenondergoed 2021

Zegt het type ondergoed dat je draagt iets over je persoonlijkheid? Misschien wel. Vermoedelijk denken de meeste mannen dat dit bij vrouwen wel zo is, dus waarom niet vice versa? Vandaag gaan we niet in op dit vraagstuk, maar kijken we wel naar wat het populairste herenondergoed. Weet je in ieder geval of je een uitzondering bent of niet!

Waar jouw eerste onderbroeken waarschijnlijk zijn uitgekozen door je moeder, daar is het nu compleet anders. Je kiest anno heden – nemen wij aan – zelf welk ondergoed je draagt, wat normaal gesproken is afgestemd op wat je prettig vindt zitten en eventueel fraai oogt. We weten immers nooit in welke situatie we terechtkomen, dus een beetje design bij de boxershort of slip kan geen kwaad. Wat dat betreft is het niet gek dat we favoriete merken hebben als het gaat om herenondergoed.

De één zweert bij Calvin Klein onderbroeken en de ander opteert voor Tommy Hilfiger ondergoed. Hoe dan ook, zoals gezegd, zolang het primair maar comfortabel aanvoelt. Het meest populair op het gebied van herenondergoed zijn dan ook onderstaande drie soorten. Zit jouw type ertussen?

Populair herenondergoed

Boxershorts

Alhoewel we boxershorts als een categorie zien, is het belangrijk om te weten dat hierbinnen eigenlijk meerdere soorten vallen. Er is de losse boxer, maar ook de strakkere, die in feite een boxer brief is. Dit is een combinatie tussen de boxer en de brief. Op die laatste komen we zo terug.

Boxer briefs zijn de beste optie voor eigenlijk elke gelegenheid. Of het nu om sporten gaat of werken op kantoor, dit type herenondergoed voelt prettig en oogt goed. Is de losse pasvorm van boxers niets voor jou en is het strakke gevoel van briefs irritant, dan is de boxer brief helemaal voor jou.

Trunks

Op het eerste oog zie je misschien niet direct het verschil tussen de trunks en de boxer briefs, maar wie goed kijkt ziet dat we lengte van de broekspijpjes – de “trunks” – een stukje korter is. Dit type herenondergoed blijft op de heup zitten en valt iets lager dan andere modellen, ondanks de kortere lengte. Zijn boxer briefs en boxers te lang voor je, en is de normale brief te kort, dan zijn trunks ideaal voor jou. Goed geschikt ook trouwens voor mensen die slim fit of skinny jeans dragen.

Briefs

De term briefs gebruiken we in Nederland eigenlijk niet, maar als je kijkt naar de twee soorten die hier binnenvallen, dan zien we feitelijk een slip en een onderbroek. De oorspronkelijke briefs zijn kort en worden ook weleens ‘ballenknijper’ genoemd. Deze stijl is niet voor iedereen weggelegd en is eigenlijk qua gangbaar herenondergoed het meest minimale stukje stof.

Er zijn echter ook de hip briefs, die zoals de naam verraadt meer van de heup bedekken. Ze zijn korter dan de trunks, maar bieden een net iets bredere baan om de heupen dan de reguliere briefs. Veel mannen vinden deze briefs er niet uit zien, maar er zijn ook talloze zelfverzekerde heren die het comfort van dit type ondergoed roemen.

Welke soort draag jij?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram