TRAILER: Michael Myers krijgt te maken met wraak in bloederige ‘Halloween Kills’ preview

Halloween Kills trailer

TRAILER: Michael Myers krijgt te maken met wraak in bloederige ‘Halloween Kills’ preview

Michael Myers zint op wraak in bloederige Halloween Kills trailer. De horrorfilm verschijnt medio oktober in de bioscoop.

Regisseur David Gordon Green beloofde angst in zijn laatste interview over de aankomende Halloween Kills-film. Welnu, de officiële trailer is gearriveerd en het lijkt erop dat de filmmaker woord houdt. Maar behalve dat het een met bloed doordrenkte trailer is, zien we ook dat de horrorfilm boordevol actie zal zitten.

In deze dit vervolg op de film uit 2018 zien we franchisester Jamie Lee Curtis met haar familie wegrijden van een brandend huis, in eerste instantie opgelucht dat ze van Michael Myers verlost is, maar gelijk doodsbang nadat ze de politie en brandweerlieden richting de brand ziet rijden. Haar angsten worden snel gerechtvaardigd als Myers nog blijkt te leven en werk maakt van de reddingswerkers.

Hoewel Myers normaal gesproken de jager is in de Halloween-franchise, zijn de rollen nu omgedraaid, omdat al zijn slachtoffers er genoeg van hebben en eindelijk samenwerken om terug te vechten. Een leuk detail aan de film is dat veel acteurs uit de originele films (denk aan John Carpenter’s Halloween uit 1978) zijn teruggekeerd om mee te doen om eindelijk het tij te keren. Bewegend als een menigte, geleid door Laurie Strode (Jamie Lee Curtis), gaat de groep nu op bonafide heksenjacht die de stad in vuur en vlam zet om wraak te nemen op de gestoorde moordenaar – ze hebben zelfs zijn masker gestolen.

Bekijk de spannende trailer bovenaan. Fans zullen de biosccooprelease van deze film op 15 oktober niet willen missen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram