TRAILER: Heb je Marvel’s nieuwste ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’ preview al gezien?

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings trailer

TRAILER: Heb je Marvel’s nieuwste ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’ preview al gezien?

Heb je Marvel’s nieuwste Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings trailer al gezien? De film verschijnt medio september in de bioscoop.

Marvel Studios onthulde vlak voor het weekend een nieuwe officiële trailer voor Shang-Chi and the Legends of the Ten Rings, waardoor fans een extra glimp krijgen van het actievolle plot dat we kunnen verwachten.

De trailer duikt dieper in het verhaal van Shang-Chi in de MCU. Shang-Chi, die wordt gespeeld door Simu Liu, is de erfgenaam van een nalatenschap in vechtsporten en tevens de zoon van de schurk, Wenwu. Door de hele film heen wordt Shang-Chi fysiek en mentaal op de proef gesteld, terwijl hij de confrontatie met zijn verleden aangaat. Wanneer hij bij de mysterieuze Ten Rings-organisatie belandt, moet hij een manier vinden om zijn roots te omarmen.

Shang-Chi is een baanbrekend Marvel-project, met de eerste Aziatische hoofdrol in de MCU. De film zal ook de eerste zijn van de studio die in meer dan twee jaar exclusief in de bioscoop debuteert. De bioscooprelease van Shang-Chi and the Legends of the Ten Rings staat gepland voor dit najaar, begin september.

Binnen de cast bevinden zich tevens andere prominente Aziatische sterren, zoals Michelle Yeoh, Awkwafina, Fala Chen en Ronny Chieng.

Bekijk de nieuwste Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings trailer bovenaan.

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram