“Apple gaat een extra grote iPad op de markt brengen”

apple nieuwe grote iPad

“Apple gaat een extra grote iPad op de markt brengen”

Apple heeft volgens geruchten een extra grote iPad in de maak. De nieuwe iPad moet groter worden dan de huidige 12,9-inch iPad Pro.

apple nieuwe grote iPad

Apple biedt momenteel al een 12,9-inch iPad Pro aan, maar er zijn nu geruchten opgedoken dat de techgigant wellicht een nog groter exemplaar zal introduceren.

Volgens een nieuw bericht van 9to5Mac, zegt Bloomberg’s Mark Gurman dat Apple speelt met het idee om een iPad te ontwikkelen met een nog groter scherm. Een fysieke release hiervan zal wel minstens een paar jaar later komen, aangezien het Amerikaanse elektronicabedrijf voor 2022 eerst een iPad met een glazen achterkant zal maken, voorzien van de huidige 11-inch en 12,9-inch afmetingen.

Een iPad met een nog groter scherm zal de grens tussen tablets en laptops gaan vervagen, vooral wanneer Apple’s huidige assortiment mobiele computers slechts 13,3 inch breed is. Aan de andere kant van de markt zou Samsung ook het idee van een grotere tablet onderzoeken. Het Koreaanse bedrijf overweegt naar verluidt de ontwikkeling van een 14,6-inch model, hoewel er geen officiële aankondigingen zijn gedaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram