TRAILER: James Gunn’s ‘The Suicide Squad’ brengt heerlijk gezelschap delinquenten samen

James Gunn’s nieuwste trailer voor The Suicide Squad

TRAILER: James Gunn’s ‘The Suicide Squad’ brengt heerlijk gezelschap delinquenten samen

James Gunn’s nieuwste trailer voor The Suicide Squad brengt heerlijk gezelschap delinquenten samen. Ga jij de film kijken in de bioscoop?

De nieuwste trailer voor de aankomende DC Comics-film The Suicide Squad toont een samenkomst van de heerlijk gestoorde Task Squad X terwijl ze beginnen aan een missie die hen het leven kan kosten.

Het nieuwste superheldenactie-avontuur, geregisseerd door James Gunn, regisseur van Guardians Of The Galaxy, bevat een line-up van DC’s meest “gedegenereerde delinquenten”, waaronder Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin en Harley Quinn.

De nieuw samengestelde en toepasselijk gelabelde “Suicide Squad” is op zoektoch en vernietigingsmissie onder leiding van kolonel Rick Flag op het eiland Corto Maltese. De trailer begint met Robert DuBois, ook bekend als Bloodsport (gespeeld door Idris Elba) die met tegenzin de voorwaarden van een verkorte gevangenisstraf bespreekt met Amanda Waller (opnieuw gespeeld door Viola Davis) op voorwaarde dat hij zich bij Task Force X voegt. We krijgen vervolgens close-ups te zien van elk lid van de taskforce, die stuk voor stuk zijn gekozen vanwege hun eigen ‘volledig unieke reeks vaardigheden’. Waller geeft de groep opdracht om elk spoor van een mysterieus project dat alleen bekend staat als ‘Starfish’ te vernietigen, en dat is waar de actie in de film aftrapt.

Naast Elba en Davis bestaat de sterrencast van de film uit Margot Robbie, John Cena, Sylvester Stallone, Joel Kinnaman, Jai Courtney, Peter Capaldi, David Dastmalchian, Daniela Melchior, Michael Rooker, Alice Braga, Pete Davidson, Joaquín Cosio, Juan Diego Botto, Storm Reid, Nathan Fillion, Steve Agee, Sean Gunn, Mayling Ng, Flula Borg, Jennifer Holland en Tinashe Kajese.

The Suicide Squad staat gepland voor release in de bioscoop en IMAX medio augustus.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram