Samsung onthult Odyssey gaming monitor voor next-gen consoles

Samsung Odyssey gaming monitor

Samsung onthult Odyssey gaming monitor voor next-gen consoles

De Samsung Odyssey gaming monitor is perfect geschikt voor next-gen consoles, zoals de PlayStation 5 en Xbox Series X. Ga jij het beeldscherm kopen?

Samsung Odyssey gaming monitor

Samsung heeft zijn eigen line-up voor gaming monitoren onthuld, perfect voor next-gen consoles zoals de PlayStation 5 en Xbox Series X.

Toebehorend aan de Odyssey-serie, is het grootste esthetische verschil ten opzichte van andere recente schermen de switch naar een platte constructie. Top van de lijn is de nieuwe G7 28 (G70), en zoals je zou verwachten heeft hij 4K 144Hz-mogelijkheden, wat betekent dat je de PS5 of Xbox Series X op je gemak kunt aansluiten dankzij de HDMI 2.1-ondersteuning. De IPS-monitor heeft responstijden van 1 ms, horizontale en verticale kijkhoeken van 178 graden en kan samenwerken met NVIDIA G-SYNC of AMD FreeSync Premium Pro.

Voor hen die geen 4K-resoluties nodig hebben en op zoek zijn naar een meer budgetvriendelijke optie, heeft Samsung ook de G5 27 (G50A) geïntroduceerd, een 1440p-scherm op 165 Hz, en twee G3 1080p-modellen op 144 Hz.

Er is momenteel geen officiële release-informatie over de G7 en G5, maar het G3-model kost zo’n € 260 voor wat betreft de 27-inch optie en € 209 voor de 24-inch optie. Je kunt meer informatie vinden op de website van Samsung.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram