TRAILER: ‘Snake Eyes: G.I. Joe Origins’ gaat dieper in op de ninja-moordenaar

G.I. Joe Origins- Snake Eyes trailer

TRAILER: ‘Snake Eyes: G.I. Joe Origins’ gaat dieper in op de ninja-moordenaar

De nieuwe trailer van Snake Eyes duikt dieper in de oorsprong van de ongrijpbare Ninja Assassin uit de beroemde G.I. Joe-serie. Ga jij de film kijken?

Een nieuwe trailer voor de aankomende Snake Eyes: G.I. Joe Origins werd afgelopen maandag uitgebracht en duikt dieper in de oorsprong van de iconische ninja-moordenaar Snake Eyes uit de G.I. Joe-franchise.

Acteur Henry Golding schittert als het titulaire personage, beschreven als “een vasthoudende eenling die wordt verwelkomd in een oude Japanse clan genaamd de Arashikage, nadat hij het leven van hun troonopvolger heeft gered.”

“Bij aankomst in Japan leren de Arashikage Snake Eyes de wegen van de ninja-krijger, terwijl ze ook iets bieden waar hij naar verlangde: een thuis”, gaat de officiële synopsis verder. “Maar wanneer geheimen uit zijn verleden worden onthuld, zal de eer en trouw van Snake Eyes op de proef worden gesteld – zelfs als dat betekent dat hij het vertrouwen verliest van degenen die het dichtst bij hem staan.”

De nieuwe trailer opent met Golding die een intense vechtwedstrijd wint tegen een veel grotere tegenstander. Hij redt vervolgens het leven van een lid van de geheimzinnige Arashikage-clan en wordt omarmd door de 600-jarige krijgers.

De nieuwste teaser geeft kijkers ook een beter beeld van de kwaadaardige Cobra-organisatie en haar medewerkers, waaronder Barones, gespeeld door Úrsula Corberó. Andere filmsterren zijn Andrew Koji als Storm Shadow, Samara Weaving als Scarlett, Haruka Abe als Akiko, Tahehiro Hira als Kenta en Iko Uwais als Hard Master.

De film, geregisseerd door Robert Schwentke, zal medio juli in de bioscoop verschijnen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram