De zomer in met Versace doe je met deze statement-items

Kleding van Versace voor heren Spring/Summer 2021

De zomer in met Versace doe je met deze statement-items

De zomer in met kleding van Versace voor heren? Wij hebben een aantal typische Versace-kledingstukken uit de Spring/Summer 2021-collectie op een rij gezet.

Kleding van Versace voor heren Spring/Summer 2021

Maandag 21 juni breekt de zomer aan officieel, waarmee het dus de hoogste tijd is voor nieuwe outfits die je kunt dragen tijdens dit warme weer. Voor de modebewuste man heeft het bekende Italiaanse modemerk Versace dit jaar weer een uitgebreide zomercollectie. Maar wat zijn de mooiste kledingstukken met die kenmerkende flamboyante uitstraling en opvallende prints? We selecteerde samen met modeplatform Winkelstraat.nl de onderstaande items, zodat je niet meer verder hoeft te zoeken naar de perfecte look voor deze zomer.

  1. Wit met goud casual overhemd 

Ga je naar een nette gelegenheid, maar is het buiten erg warm? Dan is dit overhemd perfect. Door de chique kleuren, kraag en knoopjes is het overhemd stijlvol genoeg. Door de korte mouwen en de luchtige stof is hij ook geschikt voor bij een hogere temperaturen. Deze kleding van Versace is ideaal voor een festival, maar ook voor een hapje bij een trendy restaurant en diens terras.

Kleding van Versace voor heren Spring/Summer 2021

  1. Zwarte korte zwembroek

In deze tijd zul je waarschijnlijk meerdere keren een duik nemen in het water. Of het in een zwembad is of in de zee, deze zwembroek is hier perfect voor. Het korte model is erg modieus door zijn chique zwarte kleur en gouden print. Doordat het broekje wat korter is, komen jouw benen hier goed in uit. Ook wanneer je niet van plan bent om te gaan zwemmen kun je dit broekje prima dragen, bijvoorbeeld wanneer je gaat lunchen aan de boulevard.

Kleding van Versace voor heren Spring/Summer 2021

  1. Zomerse witte sneakers

Een goed paar witte sneakers mag natuurlijk niet ontbreken in jouw zomergarderobe. Witte sneakers passen namelijk overal bij, zijn zomers en zijn daarnaast ook altijd netjes. Deze witte sneakers van Versace zijn stoer, maar tegelijkertijd ook chique door de gouden opdruk en voering. Je kunt de sneakers met veel verschillende outfits combineren: bijvoorbeeld een strakke, gelukte outfit of juist een meer losse streetwearstijl. Ook op zowel korte- als lange broeken misstaan deze schoenen nooit. Goed om in huis te halen dus.

Kleding van Versace voor heren Spring/Summer 2021

  1. Basic wit t-shirt

Wat ook niet mag ontbreken in je zomergarderobe: een basic wit t-shirt. Deze kun je namelijk overal bij aan en oogt altijd fris. Toch is een geheel wit t-shirt vaak een beetje saai. Vind je dit ook? Dan is dit shirt van Versace ideaal. Door het gouden logo op het shirt wordt hij namelijk meteen een heel stuk chiquer en stijlvoller. Goed te dragen wanneer het warm is buiten, dankzij de luchtige stof.

Kleding van Versace voor heren Spring/Summer 2021

  1. Overhemd met vrolijke print

Vaak kunnen zomeravonden toch wat fris zijn. Wanneer je bijvoorbeeld uit eten gaat op het terras, wil je het niet koud hebben. Slim dus om dan een overhemd met lange mouwen aan te doen. Als je toch je zomerse look hierbij wilt behouden, is dit overhemd ideaal: hij heeft namelijk een erg snelle, frisse maar ook chique print. Perfect te combineren met bijvoorbeeld een witte broek en nette loafers. Hiermee ben je gegarandeerd goed gekleed voor jouw zomerse avondje uit!

Welke Spring/Summer 2021 kleding van Versace voor heren zie jij wel zitten?

Kleding van Versace voor heren Spring/Summer 2021

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram