The Seafood Bar opent deze zomer een vestiging in London

The Seafood Bar Londen

The Seafood Bar opent deze zomer een vestiging in London

The Seafood Bar introduceert deze zomer een vestiging in Londen. Het Nederlandse restaurant opent de deuren medio augustus 2021.

The Seafood Bar Londen

Na drie restaurants in Amsterdam en een vestiging in Utrecht is het tijd om Londen te veroveren. Het populaire visrestaurant, dat in 2019 nog werd bekroond met een FSIN Excellence award, zal te vinden zijn in de wijk Soho en opent haar deuren begin augustus.

Bruisend Soho

The Seafood Bar Londen zal zich vestigen op 77 Dean Street, in het levendige Soho. Het restaurant zal intrek nemen in een prachtig Gregoriaans herenhuis dat dateert uit 1730, naast andere vooraanstaande zaken zoals Soho House en Barrafina. Het pand bestaat uit twee verdiepingen, waaronder een benedenverdieping die ooit dienstdeed als kluis. In totaal biedt de ruimte plek aan 190 gasten.

Interieurarchitect Woodfever ontwierp voor The Seafood Bar een clean, maar elegant design en geeft het lichte interieur hier en daar een funky touch met enkele in het oog springende details, zoals neon art work. Aan de voorzijde bevindt zich een klein, gezellig terras waar flaneren en mensen kijken straks aan de orde van de dag zal zijn.

Familiebedrijf

The Seafood Bar is een echt Nederlands familiebedrijf. Padre de familia, Fons de Visscher, was 28 jaar lang een gepassioneerde visboer en had een bekende viswinkel in het Brabantse Helmond. Zijn kinderen Fleur, Eline en Pepijn waren al vanaf jongs af aan betrokken bij de viswinkel en creëerden daardoor eveneens een enorme feeling met het product. Een langgekoesterde droom van de familie was iedereen op een toegankelijke manier kennis te laten maken met vis. In 2012 openden zij een eerste restaurant in de Van Baerlestraat en de rest is geschiedenis. Fleur de Visscher houdt zich bezig met de operationele kant en haar broer Pepijn neemt de zakelijke kant voor zijn rekening.

The Seafood Bar Londen

Overzees

Casual, classy en een gezonde dosis Brabantse gastvrijheid; bij modern visrestaurant The Seafood Bar gaan hoogwaardige kwaliteit – in alle facetten – en toegankelijkheid feilloos samen. Al sinds de opening van het eerste restaurant in de Van Baerlestraat in 2012 regent het lovende reviews en vormen er zich rijen voor de ingang. Na vier succesvolle locaties in Nederland geopend te hebben, is het tijd voor een volgende, internationale move. “We zijn al jaren gek op Londen. De plannen zijn door de crisis een jaartje uitgesteld, maar dit is echt een droom die uitkomt”, aldus familie De Visscher, het kloppende hart achter het populaire restaurant.

Ook in Londen kunnen gasten genieten van mooie, pure gerechten. Prachtige producten uit de zee die voor zichzelf spreken en niets extra’s nodig hebben. De zorgvuldig geselecteerde vis die The Seafood Bar gebruikt is duurzaam en zoveel als mogelijk lijngevangen. Visliefhebbers kunnen genieten van diverse fingerfood zoals krabkoekjes en vongole in witte wijn, hele en halve kreeften, maar ook fish and chips en uiteraard verschillende schaal- en schelpdieren. Echter, het meest geliefd is een drietal signature dishes: Mixed Grill met vis en schaaldieren van de bakplaat, een royale Fruits de Mer met verschillende schelpen en de populaire schaal met de mooiste oesters. Vergezeld van een uitstekende wijnkaart waarop voor ieder iets wils te vinden is.

The Seafood Bar London opent begin augustus en is elke dag geopend van 12.00 t/m 23.00 uur. Meer info is te vinden op de website van het restaurant.

The Seafood Bar Londen

The Seafood Bar Londen

The Seafood Bar Londen

The Seafood Bar Londen

The Seafood Bar Londen

The Seafood Bar Londen

Post a Comment

#Volg ons op Instagram