Awakenings en Reinier Zonneveld staan voor het eerst in de Ziggo Dome tijdens ADE

Awakenings en Reinier Zonneveld

Awakenings en Reinier Zonneveld staan voor het eerst in de Ziggo Dome tijdens ADE

Awakenings en Reinier Zonneveld staan voor het eerst in de Ziggo Dome tijdens ADE 2021. Een techno-show met plek voor 13.000 liefhebbers!

Awakenings en Reinier Zonneveld

Omcirkel vrijdag 15 oktober maar in je agenda, want dan zullen de Nederlandse technopioniers Awakenings en Reinier Zonneveld de handen ineenslaan om het grootste indoor techno-evenement te creëren tijdens ADE 2021. In de legendarische Ziggo Dome geeft Zonneveld een nacht durende live show met een capaciteit van maar liefst 13.000 fans.

Het technofeestje maakt deel uit van Awakenings’ legendarische jaarlijkse programmering voor het Amsterdam Dance Event, waarbij de organisatie indrukwekkende techno-evenementen op iconische locaties organiseert. Deze evenementen behoren jaarlijks tot de grootste shows tijdens ADE.

De show in de Ziggo Dome is niet alleen het grootste indoor-evenement ooit van Awakenings, ook zal dit het eerste techno-evenement ooit in de Ziggo Dome zijn. Het is daarbij ook het eerste techno evenement ter wereld van dit formaat met één artiest in één zaal.

Awakenings en Reinier Zonneveld: Techno op z’n best

Zonneveld’s shows zijn uitgegroeid tot een van de best verkopende shows in de techno scene, en dat is geen verrassing gezien het indrukwekkende karakter van zijn liveshows. Hij combineert populaire tracks met improvisatie on-stage tijdens uithoudingsvermogen-testende setlengtes die de hele nacht/dag duren.

“Toen Awakenings mij benaderde om tijdens ADE een show in de Ziggo Dome neer te zetten, kon ik het eerst niet geloven. Het is een plek waar de grootste artiesten ter wereld hebben gestaan, en om dan tijdens zo’n groot evenement zoals ADE met Awakenings een show te mogen spelen is werkelijk een droom die uitkomt. Ik kan dan ook niet wachten om een hele nacht met 13.000 feestgangers en een Awakenings productie, de Ziggo Dome met de grond gelijk te maken”, zegt Reinier Zonneveld over zijn show tijdens ADE.

“Na meer dan een jaar geen Awakenings-events te kunnen hebben georganiseerd zijn we blij dat we terug kunnen komen met een nieuw ADE evenement wat onze grootste indoor productie ooit zal worden. Dat we dit samen met Reinier Zonneveld, een grote techno artiest van eigen bodem, kunnen doen is geweldig. Om in de Ziggo Dome het echte Awakenings gevoel te krijgen zoals je van ons gewend bent, zullen we de hele Ziggo Dome verbouwen; zo verplaatsen we de ingangen en zetten we de breedste en hoogste stage neer die er ooit in de Ziggo Dome is gebouwd,” aldus Tim Middelesch, marketing manager van Awakenings.

Tickets gingen gisteravond in de verkoop, maar zijn inmiddels uitverkocht via de officiële weg. Check verkooppunten als Ticketswap om nog kaarten te bemachtigen.

Awakenings en Reinier Zonneveld

Post a Comment

#Volg ons op Instagram