TRAILER: Met ‘Forza Horizon 5’ race je door de mooiste delen van Mexico

Forza Horizon 5 trailer gameplay

TRAILER: Met ‘Forza Horizon 5’ race je door de mooiste delen van Mexico

Met Forza Horizon 5 racen we door de mooiste delen van Mexico. De grootste open-wereldgame van de franchise tot nu toe werd getoond tijdens E3.

Xbox heeft een trailer uitgebracht voor Forza Horizon 5. Tijdens de E3-gamingconventie op zondag, werd een hyperrealistische verkenning van de prachtige landschappen van Mexico getoond in de grootste en meest diverse open world racegame tot nu toe.

De trailer van Playground Games’ nieuwste versie van de Forza Horizon-franchise laat spelers zien die door de schilderachtige kustlijnen van Mexico, dichtbevolkte steden, rotsachtige bergachtige terreinen, regenwouden en zelfs vulkanen racen. De game-ontwikkelaars gebruikten fotogrammetriegegevens – dezelfde 3D-technologie die wordt gebruikt door Microsoft’s Flight Simulator – om ongelooflijk realistische geografische kenmerken voor de game te genereren.

Forza Horizon 5 biedt ook een aantal nieuwe gameplay-opties, waaronder een “adventurous campaign”, waarmee gebruikers door Mexico kunnen reizen om nieuwe locaties te verkennen, meer adaptieve weersomstandigheden tijdens de seizoenen, verbeterde personageaanpassingsopties, uitgebreide multiplayer-gameplay en nog veel meer.

Bekijk de officiële gameplay-demo hieronder voor een meer diepgaande blik op de verbluffende beelden van de game. Forza Horizon 5 verschijnt op 9 november voor Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 PC en Steam.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram