EK-TIP: LEEUWTJE is hét shotje waarmee je Oranje succes viert

EK-TIP: LEEUWTJE is hét shotje waarmee je Oranje succes viert

LEEUWTJE is hét shotje waarmee je Oranje succes viert. Bestel voor 17:00 en je krijgt het de volgende dag gratis thuisbezorgd! 

leeuwtje shotje oranje

Met het Europees Kampioenschap voetbal inmiddels in volle gang, hebben we afgelopen weekend voor het eerst met het hele land gezamenlijk kunnen juichen. Maar liefst 9 jaar geleden speelden we voor het laatst mee op een EK! En speciaal om al het komende Oranje succes te voorzien van extra gezelligheid, heeft het Rotterdamse bureau Offff LEEUWTJE gelanceerd: hét shotje om samen met je vrienden oranje successen te vieren.

Alhoewel bedoeld voor ál het Oranje succes, hebben wij LEEUWTJE tot heden alleen nog ingezet (lees: opgemaakt) tijdens de afgelopen EK-wedstrijd van het Nederlands elftal. Maar liefst driemaal scoorde onze nationale ploeg tegen Oekraïne. En aangezien we per persoon, per goal een shotje namen, is het de hoogste tijd om een nieuw doosje te bestellen voor de komende wedstrijd! Onze verwachting is immers dat we nog wel enkele keren het net gaan vinden in de groepsfase.

Nationale aanwinst

Nederland is na de kroket en frikandel, de stroopwafels en Hollandse drop een nieuw nationaal eet- & drinksymbool rijker: LEEUWTJE. Deze oranje-gekleurde shot is het ultieme drankje tijdens festiviteiten rondom Oranje, of het nu tijdens het huidige EK voetbal is of tijdens de Tour de France, Olympische Spelen, Formule 1  of Koningsdag. Als Nederlanders vieren wij de successen en mijlpalen van ons kleine landje graag met een drankje, dus wat is toepasselijker dan LEEUWJTE, ons Oranje shotje.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MEERVOORMANNEN.💥 (@meervoormannen)

“Met LEEUWTJE willen we uitdragen dat het oranjegevoel bij ons allemaal in het hart zit”, zegt Maarten Laan van Offff. “Sommigen worden ermee geboren, anderen worden ermee besmet. Het verbroedert en doorbreekt barrières. Daar hoorde alleen nog een feestelijk drankje bij. En wat is nu toepasselijker om oranje succes te vieren dan met een shotje, gebaseerd op een drank met zoveel geschiedenis als oranjebitter?”

Klein van stuk, groot van smaak

LEEUWJTE is gebaseerd op oranjebitter, een drankje dat een lange nationale historie kent. Het werd al rond 1620 bedacht om de successen van prins Frederik Hendrik van Oranje-Nassau op het slagveld te vieren. Voor de leden van het Koninklijk Huis is het likeurtje al generaties lang de traditionele borrel. De sinaasappel-vanillesmaak van LEEUWTJE is echter een moderne, zoetere interpretatie van dat drankje en is daarmee een echte ‘oranjebitterzoet’. Ideaal voor de moderne veldslagen op de sportvelden!

Voorzien van 14,9% alcohol en komend in een shotflesje van 25ml groot, beschikt LEEUWTJE over een rijke sinaasappelsmaak en een vleugje vanille. Het shotje is qua smaak èn gezellig karakter zodoende een fraaie toevoeging aan het toch al uitgebreide feestpalet aan dranken in ons land.

LEEUWTJE kopen

LEEUWTJE is momenteel exclusief online verkrijgbaar via de webshop. Hier kun je kiezen uit diverse packs, zoals de Strijder Pack met 8 flesjes voor € 13,99. Aangezien Oranje er echter op los scoort, gaan wij nu vermoedelijk voor de Supporter Pack, met in totaal 16 shotjes en een voordeligere prijs van slechts € 23,99. Of gaan we toch voor de Hattrick pack met 24 shots a € 33,99?

Bij aankoop van vier doosjes ontvang je trouwens een unieke ‘Komt dat shot’-sjaal, geïnspireerd door oud-voetbalcommentator Hugo Walkeren diens klassieke uitspraak “komt dat schot!”. Voor de voetbalfans een must have! Deze box met in totaal 32 flesjes en sjaal koop je met korting voor slechts € 43,99. Ook erg leuk om iemand cadeau te doen!

Bestel voor 17:00 en ontvang het de volgende dag gratis in huis. Proost!

leeuwtje shotje oranje

Post a Comment

#Volg ons op Instagram