De Xbox Series X Mini Fridge is echt en wordt dit jaar uitgebracht

Xbox Series X Mini Fridge koelkast

De Xbox Series X Mini Fridge is echt en wordt dit jaar uitgebracht

De Xbox Series X Mini Fridge is echt en wordt dit jaar uitgebracht. Ga jij de mini koelkast van Microsoft kopen voor in jouw mancave of game room?

Xbox Series X Mini Fridge koelkast

Voor Xbox-fans is er iets heel tofs onderweg, want Microsoft gaat namelijk echt zijn Xbox Series X Mini Fridge op de markt brengen. Dus voor iedereen die er een hekel aan heeft om de mancave of game room te verlaten voor een ​​drankje tijdens een intense gamesessie, deze mini koelkast is perfect voor jou.

Tijdens de E3-showcase op zondag onthulde Xbox zijn nieuwe minikoelkast, die is ontworpen om eruit te zien als een Series X-console.

“Voor het eerst in de geschiedenis van Xbox, een nieuw systeem dat anderen koud laat”, plaagde Xbox in zijn theatrale trailer. De promo zei dat het de “krachtigste minikoelkast ter wereld” is en “Xbox-snelheidskoelingsarchitectuur” bevat.

De minikoelkast werd voor het eerst getoond in april, nadat Microsoft-directeur Aaron Greenberg zei dat als Xbox Twitter’s allereerste #BestOfTweets Brand Bracket-kampioen zou winnen, het bedrijf zou beginnen met de productie van het huishoudelijke apparaat. Uiteindelijk won Xbox de Twitter-enquête over Skittles, en het lijkt erop dat Microsoft woord houdt.

Vorig jaar nog onthulden Xbox en Snoop Dogg de Xbox Series X-koelkast, een apparaat op ware grootte dat werd weggegeven aan één fan na een loterij.

“Compleet met de nieuwste next-gen koeltechnologie en geïnspireerd door een van de favoriete console-memes van het internet”, schreef het bedrijf destijds in zijn persbericht, “de koelkast is een replica op 1:1-schaal van de Xbox Series X, die meer dan 1,8 meter hoog is, met een gewicht van 400 pond.’

De koelkast had een Xbox-pictogram aan de voorkant, dat wordt ingeschakeld en fungeert als “een helder leidend licht voor je snackzoektochten”. De sleuf voor een schijfstation dient als handgreep van de koelkastdeur en wanneer geopend, speelt het apparaat een nieuw, kenmerkend Xbox-geluid. De binnenkant van de koelkast is voorzien van een groen licht dat de inhoud van de koelkast verlicht in de kenmerkende Series X-gloed.

Het is onduidelijk of de nieuwe Xbox Series X-minikoelkast dezelfde functies zal hebben als de volledige koelkast-versie, maar ze zullen naar verwachting tijdens de “vakantie 2021” arriveren.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram