De opvallende AMBUSH x Nike Dunk High “Flash Lime” sneaker is officieel bevestigd

AMBUSH x Nike Dunk High "Flash Lime" release datum

De opvallende AMBUSH x Nike Dunk High “Flash Lime” sneaker is officieel bevestigd

De AMBUSH x Nike Dunk High “Flash Lime” sneaker is officieel bevestigd door Yoon. Ga jij de sneakers proberen te kopen deze zomer?

AMBUSH x Nike Dunk High "Flash Lime" release datum

Tijdens een recente Nike SNKRS live met Karrueche Tran, bevestigde Yoon Ahn de aanstaande release van de eerder geruchtmakende AMBUSH x Nike Dunk High “Flash Lime”. De fraaie en opvallende sneakers gaan dus daadwerkelijk worden uitgebracht.

Met deze echte eerste blik op de schoen, zien we dat de tonale look een gele markeerstiftkleur heeft, die het heldere en gedurfde ontwerp van de “Active Fuschia”-kleurstelling volgt die eerder dit jaar werd uitgebracht. Het tonale ontwerp wordt voortgezet met een bijpassende inlegzool, veters en zool, terwijl rubberen overdreven zwarte swooshes op de middenvoet en ‘AMBUSH’-markeringen een vleug contrast bieden.

Tijdens de liveshow bood Yoon ook een andere kijk op de “Chicago” AMBUSH x Nike Dunk High, die naar verluidt niet voor het winkelend publiek zal worden vrijgegeven.

De AMBUSH x Nike Dunk High “Flash Lime” releasedatum zal naar verwachting ergens deze zomer zijn. De sneaker moet € 180 kosten.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram