Pharrell deelt de eerste blik op een nieuw adidas NMD S1-model

Pharrell adidas NMD S1 sneaker

Pharrell deelt de eerste blik op een nieuw adidas NMD S1-model

Pharrell heeft een nieuwe adidas NMD S1 onthuld. De nieuwe sneaker heeft een futuristische tussenzool en een buitenzool met tanden.

Pharrell adidas NMD S1 sneaker

Sinds december 2015 speelt de adidas NMD-lijn een cruciale rol in het succes van de categorie lifestyle-schoenen van de Three Stripes, en nu is het tijd voor het model om te evolueren. Pharrell, een zeer gewaardeerde partner van het Duitse sportkledingmerk, heeft via zijn Instagram een eerste blik geworpen op wat het volgende hoofdstuk van het silhouet lijkt te worden: de adidas NMD S1.

Net als zijn voorgangers heeft dit nieuwste model een volledig gebreid bovenwerk en zien we synthetische overlays op de licht doorschijnende zijpanelen die ook fungeren als de streepbranding. De hals biedt een meer naadloze constructie, omdat de overlays weg zijn en alles bij elkaar wordt gehouden door schoenkoorden met een patroon.

Onderop bevinden zich echter de grote updates. Het adidas-ontwerpteam stuurt weg van de zichtbare BOOST-demping en vormt het model in plaats daarvan met een futuristisch ogende tussenzool, met blokken in de voorvoet. Ook zien we hielen die iets naar buiten lopen en de schoenen een enigszins dimensionale constructie geven. Trefoil-branding is zichtbaar over het voorvoetstuk, terwijl meer branding naar de laterale hiel is gebracht. Daaronder is de buitenzool gevormd met getande randen die van voren naar achteren lopen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pharrell Williams (@pharrell)

De officiële releasedatum voor de adidas NMD S1 zijn nog niet bekendgemaakt door adidas of Pharrell. Houd ons in de gaten voor meer nieuws!

Pharrell adidas NMD S1 sneaker

Post a Comment

#Volg ons op Instagram