FESTIVAL: Chin Chin Club Festival lijkt het eerste festival van 2021 te worden

Chin Chin Club Festival 2021

FESTIVAL: Chin Chin Club Festival lijkt het eerste festival van 2021 te worden

Chin Chin Club Festival 2021 lijkt het eerste festival van dit jaar te worden. Kom jij naar dit festival in de Tuinen van West, Amsterdam?

Chin Chin Club Festival 2021

Alle lichten staan op groen! Sinds de laatste persconferentie is duidelijk geworden dat, als alles zo blijft gaan zoals we allemaal hopen, grootschalige evenementen per 1 juli mogelijk zijn. Dit houdt in dat de kans met de dag groter wordt dat we aanstaande 3 juli met z’n allen in de zon bij de Tuinen van West kunnen staan! Heb jij Chin Chin Club Festival 2021 in je agenda gezet?

Veel festivals zijn gewisseld van datum, naar augustus of september, maar Chin Chin Club Festival heeft er stiekem altijd in geloofd dat vanaf juli het ‘normale’ leven weer op gang zou komen. Dit optimisme heeft wellicht zijn vruchten afgeworpen, waardoor ze in principe het allereerste festival van het seizoen kunnen zijn! Oftewel, een nu al legendarische dag!

Toegang

Op 22 juni aanstaande zal tijdens de persconferentie – hopelijk – bekend gemaakt worden dat met een toegangstest er meer mogelijk zal zijn. Onder voorwaarden zal de anderhalve meter kunnen worden losgelaten. Dat betekent dus voor het festival op 3 juli, dat we knuffelend de Tuinen van West kunnen verkennen.

Tickets

Heb je nog een ticket van vorig jaar? Je ticket voor de 2020-editie blijft automatisch geldig voor de 2021 editie. Je zal op 1 juli de toegangstickets voor de aanstaande 2021 editie ontvangen.

Als je een pre-sale €15 aanbetaling-ticket hebt gedaan, dan krijg je in een aparte mail een unieke code om het restbedrag te betalen. Deze link blijft 2 weken geldig tot 16-6-2021. Vanaf dan zullen alleen niet gebruikte codes weer opnieuw in omloop gebracht worden, zodat de allerlaatste Lucky Cats wellicht alsnog een ticket kunnen bemachtigen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chin Chin Festival (@chinchinfestival)

Chin Chin Club Festival 2021 Info

Datum: 3 juli 2021
Locatie: Tuinen van West, Amsterdam
Info & tickets:chinchinfestival/tickets
Facebook: Chin Chin Festival 2021

Post a Comment

#Volg ons op Instagram