Eerste blik op nieuwe adidas YEEZY KNIT RNNR

adidas YEEZY KNIT RNNR "Case Power Yellow"

Eerste blik op nieuwe adidas YEEZY KNIT RNNR

We hebben een eerste blik op de adidas YEEZY KNIT RNNR. Een nieuw gebreid model dat debuteert in “Case Power Yellow”.

adidas YEEZY KNIT RNNR "Case Power Yellow"

Kanye West en adidas zijn terug met een verrassende instapper. Het gloednieuwe schoenmodel – die uiteraard niet tussen de YEEZY releases 2021 stond – is de YEEZY KNIT RNNR. Hoewel hij qua vorm erg lijkt op de FOAM RNNR, dankzij zijn schuine voorvoet en uitgesproken hiel, is de KNIT RNNR qua materiaal totaal anders dan zijn voorganger. Zoals de naam al aangeeft, is hij bijna volledig gemaakt van geweven textiel.

De KNIT RNNR werd voor het eerst geplaagd in augustus 2020 en werd oorspronkelijk de “TRRL RNNR” of de “Turreliens” genoemd. De colorway die hierboven te zien is, wordt “Case Power Yellow” genoemd en biedt een tweekleurige look met geel op de tussenzool en het bovenwerk in contrast met een zandkleurige bruine kraag. Hoewel de schoen volledig is omhuld met een gebreid materiaal, is het zeer waarschijnlijk dat er een soort standaard demping aanwezig is in de uitgeboorde tussenzool, aangezien een 100% gebreide sneaker niet duurzaam genoeg zou zijn voor dagelijks buitengebruik. De maat is ook in het zwart op de laterale hiel gestempeld, maar dit kan heel goed een eigenschap zijn van conceptparen.

Volgens vroege berichtgeving van YEEZY Mafia is de release van de YEEZY KNIT RNNR eind 2021 of begin 2022, maar dit moet nog worden bevestigd door West of adidas. Ook informatie over een verkoopprijs volgt nog.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram