Beelden Travis Scott x Nike Air Max 1 “Cactus Jack” uitgelekt

Travis Scott x Nike Air Max 1 "Cactus Jack" "Baroque Brown/Lemon Drop

Beelden Travis Scott x Nike Air Max 1 “Cactus Jack” uitgelekt

Een eerste blik op de Travis Scott x Nike Air Max 1 “Cactus Jack” “Baroque Brown/Lemon Drop” is uitgelekt. Het is één van de vijf ontwerpen onderweg.

Travis Scott x Nike Air Max 1 "Cactus Jack" "Baroque Brown/Lemon Drop

Fotocredits: Spicechickenwing

Travis Scott’s samenwerkingen met Nike en Jordan Brand zijn goed voor een eindeloze carrousel van hype, en hoewel Scott’s nieuwste Swoosh-samenwerking – een vijf-pack Air Max 1’s – niet voor de zomervakantie van 2021 zal arriveren, trekt het al wel enorm veel belangstelling. Eén van Scott’s vijf aankomende Air Max 1-varianten is nu gelekt, en we zien dat de Cactus Jack x Nike-stijl sterk is als altijd.

Scott’s Air Max 1 is gecentreerd rond een kenmerkende supergrote achterwaartse Swoosh op de middenvoet, een belangrijk Cactus Jack-ontwerpdetail dat hier is uitgevoerd in een geelbruin slangenleerachtig materiaal. Overlays van bruin en tarwesuède zien we bovenop een robuuste mesh-basis en de ruimten ertussen worden overspannen door driekleurige nylon middenvoet- en hielbandjes. De kragen lijken afgeslankt, terwijl rode veters en een rode wimpel-stijl Cactus Jack-badge op de hiel flair toevoegen. Onderop wordt de look afgerond door middel van een tweekleurige tan en een bruine tussenzool met een ondoorzichtige tan-kleurige Air Max dempingseenheid die boven de bruine buitenzolen zit.

Een officiële releasedatum en prijsdetails zijn nog niet bevestigd, maar check de Travis Scott x Nike Air Max 1 “Cactus Jack” “Baroque Brown/Lemon Drop”, “Off Noir/Cave Stone”, “Saturn Gold/Tea Tree Mist’, “Grey Haze/Light Silver” en “Wheat/Lemon Drop” ergens rondom de zomer.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram