TRAILER: Eerste volledige Marvel’s ‘Eternals’ trailer is eindelijk hier

Eternals trailer

TRAILER: Eerste volledige Marvel’s ‘Eternals’ trailer is eindelijk hier

De eerste volledige Marvel’s Eternals trailer is eindelijk hier en toont een knallende cast. Ga jij de nieuwe MCU-film later dit jaar kijken?

Nadat een eerste teaser was uitgebracht tijdens Marvel’s preview-lijst van aankomende releases, is de eerste volledige trailer voor de Eternals-film nu eindelijk hier.

De clip toont een ufo die op aarde landt en de Eternals met zich meedraagt – die, binnen Marvel’s verhalen, een geavanceerde mensachtige soort zijn met bovenmenselijke krachten. Hun speciale vaardigheden, waaronder vliegen, superkracht en spectaculaire energieaanvallen, slechts kort in de trailer te zien.

Alle grote namen binnen de cast van de film die eerder zijn bevestigd, maken hun opwachting, waaronder Angelina Jolie, Gemma Chan, Salma Hayek en Game of Thrones-sterren Richard Madden en Kit Harrington.

Concrete details voor wat betreft het plot worden niet onthuld in deze eerste previewclip, hoewel vroege berichtgeving bevestigt dat het verhaal zou plaatsvinden na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame.

Bekijk de eerste echte Eternals trailer bovenaan en check de film begin november 2021 in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram