Kwalitatief hoogstaande SteamOne kledingstomers gekenmerkt door design en gebruiksvriendelijkheid

SteamOne kledingstomers review

Kwalitatief hoogstaande SteamOne kledingstomers gekenmerkt door design en gebruiksvriendelijkheid

De kwalitatief hoogstaande SteamOne kledingstomers worden gekenmerkt door design en gebruiksvriendelijkheid. Professionele kwaliteit voor thuis.

SteamOne kledingstomers review

Geen dure stomerij en geen eeuwig gestrijk. Thuis je kleding stomen op professionele wijze is nu eindelijk mogelijk dankzij SteamOne. Snel, eenvoudig en geschikt voor elke stof, staan de nieuwste kledingstomers van dit merk garant voor luxe, kwaliteit en innovatie. De Franse leider in stomen heeft een goede reputatie opgebouwd – dankzij vele successen in de fashionindustrie tijdens o.a. catwalkshows – en nu kunnen ook wij in Nederland de kledingstomers van SteamOne in huis halen.

Met de zomer in aantocht kunnen we niet wachten om onze linnen blousejes, luchtige pantalons en pastelkleurige overhemden weer uit de kast te trekken. Waar we echter minder naar uitkijken zijn de strijksessies om alle kleding weer fatsoenlijk te krijgen. Want laten we eerlijk zijn, niemand is fan van strijken en kleding bij een stomerij laten behandelen is allesbehalve goedkoop. Maar laten we nu net de ideale oplossing hebben voor dit terugkerende probleem, want na internationaal succes is het Franse kledingstomermerk SteamOne gearriveerd in Nederland!

SteamOne kledingstomers: Thuis professioneel kleding stomen voor iedereen

SteamOne presenteert een fraaie collectie kledingstomers die zowel thuis als zakelijk te gebruiken zijn, waarbij gebruiksvriendelijkheid, design en vooral kwaliteit voorop staan. Het is dan ook niet gek dat de SteamOne kledingstomers door professionals uit de fashionindustrie zijn omarmd. Als kleding er snel goed en fris uit moet zien, voor bijvoorbeeld de catwalk of een fotoshoot, dan zijn deze stoomgadgets een absolute must have. Nu lopen wij niet over de runway tijdens een fashionshow, maar we hebben vaak zat in tijdnood gezeten met een ietwat vies en gekreukt overhemd dat nog even moest worden geboend en gestreken. Stress die we nu niet meer zullen tegenkomen dankzij deze professionele stomers voor thuis.

SteamOne kledingstomers review

Het mooie is daarnaast dat het gebruik van de SteamOne kledingstomers niet alleen razendsnel en gemakkelijk gaat, het zorgt ook voor een langere levensduur van je favoriete kleding. Want in tegenstelling tot het bekende strijkijzer, zal het stoomapparaat de conditie van elke stof, van katoen tot wol en zijde, optimaal houden. De luxe kledingstomer is dus eigenlijk de ideale oplossing voor hen die het strijkijzer en de stomerij zat zijn. Met de constante stoom zorg je in een handomdraai voor een opgefrist, kreukvrij kledingstuk. Dus niet alleen de vouwen gaan uit je kleding, maar ook de viezigheid. En dat alles op een manier die niet tijdrovend is!

Elke SteamOne kledingstomer ligt prettig in de hand en is qua design strak en mooi van eenvoud. Je zet ze dan ook zonder problemen in de hoek van je slaapkamer in plaat van in de opbergruimte.

SteamOne Dualys Plus: Meest luxe kledingstomer is simpel in gebruik

Deze nieuwste kledingstomer van SteamOne is de Dualys Plus. Ter illusatratie: hij is binnen 45 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik. Je kiest uit verschillende standen, die je instelt met de draaiknop. Zo is er een specifieke stand voor bijvoorbeeld zijde, wol en linnen. Jassen, colberts en overhemden hang je aan de bijgeleverde hanger zodat je ze eenvoudig kunt stomen.

Met een volle watertank verfris je ongeveer 60 (!) kledingstukken. De stomer produceert stoom met een temperatuur rond de 100 graden celsius, ervoor zorgend dat de meeste bacteriën niet overleven deze temperatuur. Tijdens het stomen zal je kleding dus ook gelijk worden gedesinfecteerd.

SteamOne kledingstomers review

Collectie met ‘Best Reviews’ keurmerk

Zoals gezegd, SteamOne is met diens innovatieve kledingstomers inmiddels een waar begrip in de mode-industrie. De collectie is breed en bestaat uit diverse krachtige modellen voor thuis en compacte lichtgewicht handstomers, uitermate geschikt voor een zakenreis of vakantie.

Dat het merk daadwerkelijk hamert op kwaliteit wordt overigens bevestigd door een onpartijdige partij als Kieskeurig. Maar liefst drie modellen, waaronder de SteamOne Stilys, zijn anno heden al bestempeld met het ‘Best Reviewed’ keurmerk.

Alle SteamOne kledingstomers op een rij

Thuis professioneel kleding stomen voor iedereen, is wat we eerder meldden. En dat is niet zomaar. De collectie is namelijk uitgebreid, met prijzen vanaf € 90 voor het S-Nomad Plus instapmodel – ideaal voor reizen – tot € 400 voor de nieuwste Dualys Plus.

  • SteamOne Dualys Plus – € 400
  • SteamOne Stilys – € 330
  • SteamOne Minilys – € 200
  • SteamOne S-Nomad Plus – € 90
  • SteamOne Pluizenverwijderaar – € 35

De producten van SteamOne zijn o.a. verkrijgbaar bij bol.com, coolblue.nl en MediaMarkt. En als je snel bent, dan kun je misschien nog profiteren van hun laatste kortingen!

SteamOne kledingstomers review

SteamOne kledingstomers review

SteamOne kledingstomers review

SteamOne kledingstomers review

3D illustration. Modern bedroom interior in a light gray color with wooden furniture

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram