‘GTA V’ heeft releasedatum voor Microsoft Xbox Series S|X en PlayStation 5

GTA V releasedatum voor PlayStation 5 & Microsoft Xbox Series S|X

‘GTA V’ heeft releasedatum voor Microsoft Xbox Series S|X en PlayStation 5

De GTA V releasedatum voor de Microsoft Xbox Series S|X en PlayStation 5 is bekend. Grand Theft Auto 5 komt medio november naar de next-gen consoles.

GTA V releasedatum voor PlayStation 5 & Microsoft Xbox Series S|X

De langverwachte videogame GTA V van Rockstar Games zal later dit jaar beschikbaar zijn op Microsoft Xbox Series S/X en Sony PlayStation 5. De next-gen editie van de populaire game zal voorzien worden van een aantal nieuwe toevoegingen.

Rockstar kondigde de releasedatum eerder vandaag aan en merkte op dat spelers nieuwe functies en verbeteringen in de game kunnen verwachten. “De uitgebreide en verbeterde versies van Grand Theft Auto V en Grand Theft Auto Online komen naar de PlayStation 5 en Xbox Series X|S met nieuwe functies en meer”, aldus Rockstar.

Rockstar kondigde ook aan dat PS5-gebruikers de eerste drie maanden na het debuut gratis kunnen genieten van het spelen van een zelfstandige versie van GTA Online. “Ter ere van het aanstaande 20-jarig jubileum van het genrebepalende Grand Theft Auto III, hebben we nog meer leuke verrassingen om te delen, waaronder enkele speciaal voor GTA Online-spelers”, aldus Rockstar in een verklaring.

GTA V wordt op 11 november uitgebracht op Microsoft Xbox Series S/X en Sony PlayStation 5.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram