Je kunt nu je eigen poloshirt customizen bij Ralph Lauren met Made-To-Order-programma

Custom Ralph Lauren poloshirt Made-To-Order

Je kunt nu je eigen poloshirt customizen bij Ralph Lauren met Made-To-Order-programma

Je eigen polo-shirt customizen bij Ralph Lauren? Dankzij een nieuw Made-To-Order-programma is een custom Ralph Lauren poloshirt u mogelijk!

Custom Ralph Lauren poloshirt Made-To-Order

Ralph Lauren heeft zojuist een nieuw Made-To-Order-programma aangekondigd, waarmee je voor het eerst je eigen volledig op maat gemaakte poloshirt kunt maken. Hoe gaat jouw custom Ralph Lauren poloshirt eruit zien?

De polo’s zijn gemaakt met behulp van flat-knit technologie, en er zijn zes ontwerpen en maar liefst 24 kleurstellingen om uit te kiezen. Klanten kunnen hun eigen kleurencombinaties maken en de mouwen personaliseren met letters en initialen. Het customizen kan heel gemakkelijk online en het Amerikaanse kledingmerk zal de komende maanden grafische opties blijven toevoegen.

Het op bestelling gemaakte proces helpt Ralph Lauren ook om materiaalverspilling te verminderen, aangezien alle artikelen op aanvraag worden gemaakt. Zoals bij WWD werd gemeld, zei David Lauren, chief innovation and branding officer en vice-president van de raad van bestuur: “We ontdekken, onderzoeken en testen voortdurend innovatieve manieren om nieuwe producten te creëren die fris, opwindend en ervaringsgericht zijn, en die voldoen aan de veranderende behoeften van onze consument.”

Het is niet de eerste keer dat Ralph Lauren custom opties in het ontwerpproces heeft opgenomen. Je kunt momenteel sleutelen aan jassen, truien en borduuropties op diverse kledingstukken. “We hebben veel succes geboekt met ons toonaangevende maatwerkprogramma en hebben een van de meest geavanceerde programma’s op de markt ontwikkeld”, vervolgt Lauren. “Met de Made-to-Order Polo hebben we ons meest iconische product ontwikkeld en geven we de consument de mogelijkheid om opnieuw uit te vinden en een volledig op maat gemaakt product te ontwerpen, dat uiteindelijk onbeperkte ontwerpopties zal hebben. Elk afzonderlijk product wordt duurzamer geproduceerd op aanvraag zodra de bestelling wordt geplaatst, en dit model is een game-changer. Het heeft het potentieel om echt het paradigma te veranderen van wat mogelijk is in termen van hoe het product wordt vervaardigd en hoe we denken over voorraad in relatie tot de vraag van de consument – de mogelijkheden zijn eindeloos.”

Zien we jou binnenkort in een custom Ralph Lauren poloshirt? Klik hier om te ontwerpen!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram