adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Yeshaya Reflective” krijgt restock

YEEZY BOOST 350 V2 "Yeshaya Reflective" restock nederland

adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Yeshaya Reflective” krijgt restock

Een adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Yeshaya Reflective” restock is onderweg, mocht je de oorspronkelijke release in 2020 hebben gemist.

YEEZY BOOST 350 V2 "Yeshaya Reflective" restock nederland

In navolging van de restock voor de YEEZY BOOST 700 “Wave Runner”, YEEZY BOOST 350 V2 “Tail Light”, YEEZY DSRT BT “Oil” & “Rock” en  YEEZY 500 “Blush”, zal ook de YEEZY BOOST 350 V2 “Yeshaya Reflective” een nieuwe voorraad krijgen voor de verkoop. Mocht je dus vorig jaar de boot hebben gemist, dan krijg je in 2021 een herkansing.

Deze colorway werd oorspronkelijk gelanceerd in de tweede helft van januari 2020, samen met een niet-reflecterende tegenhanger. In normaal verlichte omgevingen komen de schoenen uit als een zeer ingetogen kleurstelling. Het PrimeKnit-geweven bovenwerk mixt grijze en witte tinten van voren naar achteren, en de post-dyed monofilamentstreep is licht doorschijnend. Onderop hebben de geribbelde tussenzolen ook een ietwat doorschijnende constructie en worden ze gecombineerd met een perzikkleurige buitenzool. Wanneer ze echter in het donker worden gezien of worden geraakt door een cameraflits, dan glinsteren de reflecterende tonen van de schoenen op de basislaag en bovenop de schoenveters, zorgend voor een hele toffe en opvallende schoen.

Volgens geruchten komt de YEEZY BOOST 350 V2 “Yeshaya Reflective” restock in het tweede gedeelte van dit jaar onze kant op, al moet dit nog door adidas en YEEZY worden bevestigd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram