TRAILER: Maak kennis met Owen Wilson als TVA Agent Mobius in ‘Loki’

agen mobius owen wilson loke trailer disney plus

TRAILER: Maak kennis met Owen Wilson als TVA Agent Mobius in ‘Loki’

Maak in de nieuwe trailer voor Loki kennis met Owen Wilson als TVA Agent Mobius. De Marvel-serie verschijnt 9 juni bij Disney Plus.

Kort na het uitbrengen van een nieuwe trailer voor de aankomende Black Widow-film, heeft Marvel nu ook een korte clip van de aankomende Loki-serie uitgebracht, waarin we kennis maken met Owen Wilson’s personage Mobius M. Mobius.

Gemaakt door de “Timekeepers” om “de heilige tijdlijn te beschermen”, is Mobius een agent van de TVA, ofwel de Time Variance Authority, die werd opgericht om de talrijke tijdlijnen in het Multiversum te bewaken. Hoewel het personage van Mobius zelf een beetje een mysterie blijft, lijkt hij de hoofdvertegenwoordiger van de TVA te spelen wanneer hij met Loki communiceert en hem op verschillende missies over verschillende tijdlijnen plaatst.

Natuurlijk zal Tom Hiddleston zich bij Wilson voegen, die zijn rol als titulaire schurk/antiheld opnieuw vertolkt, evenals Richard E. Grant, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino en Wunmi Mosaku.

Voor fans van de Marvel Cinematic Universe zal Loki op 9 juni bij Disney+ verschijnen, met elke woensdag nieuwe afleveringen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram