Sony brengt nieuwe kleurstellingen uit voor PS5 DualSense Controller

Sony nieuwe kleuren PS5 DualSense Controller rood zwart

Sony brengt nieuwe kleurstellingen uit voor PS5 DualSense Controller

Sony heeft nieuwe kleuren voor de PS5 DualSense Controller onthuld. De draadloze PlayStation 5 Controllers zijn binnenkort in zwart en rood te koop.

Sony heeft twee nieuwe kleurstellingen uitgebracht voor zijn draadloze DualSense PlayStation 5-controller, die volgende maand in de schappen ligt. Ga jij voor rood of zwart?

De eerste kleur, Midnight Black, heeft twee complementaire zwarttinten en lichtgrijze details, geïnspireerd op de manier waarop mensen de ruimte zien door de lens van de nachtelijke hemel. De tweede kleur, een levendig kosmisch rood, biedt een tweekleurig zwart en rood ontwerp dat de levendige rode tinten symboliseert die overal in de kosmos te vinden zijn.

De nieuwe controllers zullen vanaf volgende maand wereldwijd verkrijgbaar zijn bij geselecteerde retailers, hoewel de exacte datum per locatie zal verschillen. De controller was eerder uitgebracht in wit en zwart, die nu beschikbaar is en te koop is voor € 69,99.

Leo Cardoso van het ontwerpteam van Sony zei in een blogpost dat de nieuwe kleuren zowel elkaar als de PS5-console moeten aanvullen. “We hebben de kleuren ontworpen rond het thema ‘melkweg’, omdat het voelde als een natuurlijke progressie van de originele PS5- en accessoiresontwerpen.”

De DualSense draadloze controller biedt een indrukwekkende haptische feedback op in-game acties en dubbele actuatoren die de traditionele rumble-motoren vervangen. Deze trillingen zijn bedoeld om een ​​natuurlijker gevoel van omgevingsinteractie en weapon recall te simuleren. Het apparaat wordt ook geleverd met adaptieve triggers, waardoor gebruikers zich meer fysiek verbonden voelen met acties op het scherm.

Bovendien hebben alle controllers een ingebouwde microfoon- en headsetaansluiting, geïntegreerde luidspreker, een create-knop en tal van bekende functies uit de DUALSHOCK 4.

Vorige week nog meldde Bloomberg dat Hiroki Totoki, Chief Financial Officer van Sony, onlangs een groep analisten vertelde dat de vertraagde aanvullingen van de PS5-voorraad waarschijnlijk nog tot volgend jaar zullen duren.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram