Clubwalk gunt Amsterdam’s nachtleven weer daglicht

clubwalk amsterdam recensie

Clubwalk gunt Amsterdam’s nachtleven weer daglicht

Clubwalk is een wandeling door verschillende clubs in Amsterdam, waarbij je geniet van hapjes en drankjes, met leuke beats en partylights op de achtergrond.

clubwalk amsterdam recensie

We hebben de clubs al een tijdje niet meer van binnen mogen aanschouwen, maar daar kwam enkele weken terug verandering in. Tijdens Clubwalk openen verschillende Amsterdamse nachtclubs en restaurants namelijk overdag hun deuren voor iedereen, zodat die voor heel even weer van de sfeer kunnen proeven.

Sinds 23 april loodst de Amsterdamse Clubwalk je langs 5 clubs en 2 restaurants. Je begint bij de Supperclub, waar een opvallende verschijning je voorziet van een tasje voor de stadswandeling. Vervolgens zet je koers naar Bar Rouge, Kopstootbar, ClubNL, Disco Dolly, Cannibale Royale en Escape. Op elke locatie draaien de resident dj’s je favoriete plaatjes en maak je een korte walk-trough over de dansvloer. Heel lang mag je helaas niet blijven hangen, maar dan heb je toch mooi weer even van het clubleven kunnen proeven. Bij buitenkomst word je voorzien van een nieuwe cocktail en/of bite, en compleet gelukzalig vervolg je je wandeling – op naar de volgende club.

De Amsterdamse Clubwalk is sinds 23 april op elke vrijdag (vanaf 15.00 t/m 20.00 uur), zaterdag en zondag (vanaf 12.00 t/m 20.00 uur) te lopen. De totale route duurt ongeveer anderhalf à twee uur.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Club Walk (@clubwalk.nl)

Een ticket inclusief vijf cocktails en twee bites kost € 46,50. Voor elke cocktail is er een alcoholvrij alternatief, en ook aan de vegetariërs is gedacht. Een reservering maken kan via de website van Clubwalk. Iedere deelnemende club ontvangt een deel van de ticketprijs als onderdeel van #supporttheclubs.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Club Walk (@clubwalk.nl)

Post a Comment

#Volg ons op Instagram