Valentino’s “One Stud” sneaker van kalfsleer maakt debuut

Valentino One Stud sneaker

Valentino’s “One Stud” sneaker van kalfsleer maakt debuut

De Valentino One Stud sneaker van kalfsleer maakt zijn debuut. Je kunt de nieuwe luxe sneaker nu virtueel passen via Snapchat.

Valentino One Stud sneaker

Valentino heeft met de One Stud zijn nieuwste sneaker van kalfsleer uitgebracht. Zoals de naam al doet vermoeden, zien we in plaats van de bekende versiering van Maxi-studs – zoals te zien bij de kenmerkende Garavani Roman Stud-collectie – ditmaal een enkele stud aan de zijkant met een semi-matte afwerking.

Verkrijgbaar in zowel low-top als mid-top, heeft de One Stud-sneaker een Valentino Garavani-zeefdruklogo op de hiel en tong, een rubberen zool met low-reliëf Maxi-studdetails en een rubberen loopvlak met Maxi-stud-motief voor een unieke voetafdruk. Gemaakt in Italië, is de low-top verkrijgbaar in rood/wit, zwart/wit of wit, terwijl de mid-top verkrijgbaar is in zwart/wit of wit. De eerste is te koop voor € 620, terwijl de mid-top € 720 kost. Je kunt hier de nieuwe Valentino sneakers kopen.

Voor deze nieuwe sneaker heeft Valentino samen met Snapchat een nieuwe AR-lens ontwikkeld waarmee consumenten het nieuwe model kunnen proberen. De Shoe Try-functie, vorig jaar gelanceerd door Snapchat, maakt gebruik van Machine Learning-technologie waarmee gebruikers meerdere paar schoenen tegelijkertijd kunnen passen. Degenen die geïnteresseerd zijn in het uitproberen van een virtueel paar, kunnen deze link checken via hun mobiel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Valentino (@maisonvalentino)

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram