TRAILER: ‘A Quiet Place: Part II’ toont laatste previewclip voor première in juni

A Quiet Place: Part II trailer nederland

TRAILER: ‘A Quiet Place: Part II’ toont laatste previewclip voor première in juni

Een laatste A Quiet Place: Part II trailer is opgedoken in aanloop naar de première van de bloedstollende film in juni. Ga jij de horrorfilm kijken?

Paramount’s langverwachte post-apocalyptische thriller A Quiet Place: Part II zal op 28 mei wereldwijd in de bioscoop verschijnen na verschillende vertragingen als gevolg van de aanhoudende COVID-pandemie. In Nederland moet de film vanaf 16 juni op het witte doek te zien zijn.

Nu de releasedatum van de film is vastgesteld, heeft Paramount de laatste trailer van de film uitgebracht, samen met een video waarin John Krasinski en Emily Blunt uitleggen waarom de film werd uitgesteld.

“Het is heel opwindend om terug te keren naar de bioscoop en A Quiet Place: II te zien, omdat het altijd is ontworpen voor een bioscoopervaring”, legt Krasinski uit in de featurette.

“Het is een horrorfilm, je wilt hem in het donker bekijken”, zei Blunt, terwijl ze uitlegde dat bioscoopbezoekers “samen moeten springen en naar adem happen”.

Blunt schittert als de matriarch van de familie Abbott, naast acteurs Millicent Simmonds en Noah Jupe die haar kinderen spelen, in de nasleep van de dodelijke gebeurtenissen bij hen thuis. Samen waagt het gezin zich in de buitenwereld terwijl ze hun strijd om te overleven in stilte voortzetten.

A Quiet Place: Part II final trailer

De laatste trailer geeft een nadere blik op de gebeurtenissen die plaatsvonden vóór de eerste film en wat de wezens die op geluid jagen überhaupt naar de aarde bracht.

De trailer begint met Krasinski die een plaatselijke winkel binnengaat en een gewelddadige gebeurtenis op tv ziet plaatsvinden. “Wat is er gebeurd”, vraagt ​​hij aan de winkeleigenaar, die antwoordt: “Een bom, denk ik.”

De clip schiet vervolgens naar scènes van vernietiging en mensen die dekking zoeken in de straten van een kleine stad. Na een vervaging naar zwart, is Blunt te zien met haar twee kinderen die langs haar speciaal gemarkeerde zandpad reizen, met een pistool in de hand. De trailer toont diverse clips van spannende momenten tussen nieuwe personages die in de tweede film worden geïntroduceerd en geeft kijkers ook een blik op de dreigende wezens.

Bekijk hier de eerste trailer van de nieuwe film en leer meer over de introductie van een nieuw personage, gespeeld door Cillian Murphy.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram