Clubhouse nu ook officieel beschikbaar voor Android-gebruikers

Clubhouse Android downloaden

Clubhouse nu ook officieel beschikbaar voor Android-gebruikers

Clubhouse is officieel beschikbaar voor Android-gebruikers. Heb jij een Samsung of Huawei smartphone, dan kun je nu Clubhouse Android downloaden.

Clubhouse Android downloaden

Audio-app Clubhouse, die de wereld van live podcasts stormenderhand heeft veroverd onder iOS-gebruikers, heeft officieel een bètaversie voor Android-gebruikers gelanceerd. De release komt twee maanden nadat Clubhouse aankondigde vóór de zomer uit te willen breiden richting gebruikers van dit type telefoons.

Clubhouse werd iets meer dan een jaar geleden voor het eerst gelanceerd in de hoop een meer verbonden digitale ruimte te creëren voor mensen over de hele wereld om samen te komen om te luisteren of deel te nemen aan organische gesprekken. De app heeft gebruikers een nieuwe manier geboden om hun persoonlijke ervaringen te delen, verschillen te bespreken, van elkaar te leren, vriendschappen te verdiepen en nieuwe mensen te ontmoeten, vooral in een jaar waarin persoonlijk contact moeilijker is gemaakt.

Om zijn bereik over de hele wereld verder te vergroten, heeft Clubhouse nu aangekondigd dat het zijn bèta met directe ingang voor Androids begint uit te rollen. De app is nu beschikbaar in de VS, en andere Engelssprekende landen krijgen binnenkort toegang tot de Android-versie; eerder nog dan de rest van de wereld. In de komende weken hoopt Clubhouse de app te testen bij de eerste gebruikers, voordat deze internationaal wordt uitgerold.

Clubhouse voor Android downloaden kan nu in de Google Play Store. Voor iOs klik je hier.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram