TRAILER: De eerste ‘Stranger Things’ Seizoen 4 teaser al gezien?

Stranger Things Seizoen 4

TRAILER: De eerste ‘Stranger Things’ Seizoen 4 teaser al gezien?

Stranger Things Seizoen 4 is onderweg en de eerste teaser trailer is hier. We gaan terug naar Hawkins laboratorium.

Fans van Stranger Things kijken er al tijden naar uit om te zien wat er met de personages uit de Hawkins-gemeenschap gebeurt na seizoen 3. Het lijkt er nu op dat we binnenkort meer weten, aangezien de populaire televisieserie onlangs de teaser voor het komende seizoen 4 heeft uitgebracht.

Vanwege de aanhoudende consequenties van de COVID-19-pandemie werden de opnames voor de show vertraagd, maar volgens een persbericht van Netflix heeft ​​de langverwachte serie inmiddels de productie hervat.

De griezelige videoclip van iets meer dan een minuut neemt ons mee terug naar de Hawkins Laboratory en begint met kinderen die spelen met speelgoedauto’s, schaken en een Plinko-achtig apparaat. De camera draait vervolgens in een gang en toont een meneer die binnenkomt, terwijl zijn stem op de achtergrond tot een groep kinderen spreekt en vertelt dat hij speciale plannen voor hen heeft. Van daaruit verschuift het perspectief naar een van de deuren waarop ’11’ staat, en kort daarna verschijnt een fractie van het gezicht van Millie Bobby Brown op het scherm voordat de trailer afsluit.

Seizoen 3 van de hitserie was de laatste en ging in première op 4 juli 2019, waardoor het bijna twee jaar geleden is sinds de laatste release van de show. Houd ons in de gaten voor meer nieuws over Stranger Things Seizoen 4.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram