adidas YEEZY 500 High verschijnt deze maand in “Sumac” en “Tactile Orange”

YEEZY 500 High "Tactile Orange"

adidas YEEZY 500 High verschijnt deze maand in “Sumac” en “Tactile Orange”

De adidas YEEZY 500 High “Sumac” en YEEZY 500 High “Tactile Orange” zijn gelekt en zullen naar verluidt rond half mei verkrijgbaar zijn.

adidas YEEZY 500 High "Sumac"

Mei en juni worden bewogen maanden voor de YEEZY-lijn van Kanye West en adidas, en twee grote releases binnen die plannen zijn de nu gelekte YEEZY 500 High in “Sumac” en “Tactile Orange. ” Beide high-top YEEZY 500‘s combineren bekende aardse basistonen met levendige accenten en zetten de inspanningen van modellen als de “Frosted Blue” en “Shale Warm” voort door meer kleur aan de lijn te geven. In tegenstelling tot beide tegenhangers, ruilt elk paar echter het gladde neopreenachtige materiaal dat te zien is bij de meest recente kleurstellingen in ten gunste van een klassieke mesh-constructie.

Bij zowel de “Sumac” als “Tactile Orange” zijn beide mesh-constructies uitgevoerd in rijk chocoladebruin, bedekt met zachter woestijnbruin suède op de toebox en hiel, en gescheiden van de tussenzool door bruine spatborden. Beide voegen ook rijk marineblauw toe aan de suède overlay op de middenvoet, plus een bosbessenachtige tint op veel van de veteroogjes en het hielstuk. Terwijl de “Tactile Orange” echter de boel consistent houdt met marine op de rest van zijn overlays, voegt de “Sumac” een levendig, glosy rood toe aan de mix, zorgend voor een vleugje sportieve flair die niet heel eigen is aan de YEEZY-lijn. Het script wordt nogmaals omgedraaid op de tussenzool, waar “Sumac” de zaken simpel houdt met meer bruin en de “Tactile Orange” zijn bijnaam verdient met een crèmekleurige oranje tint die ook te zien is op de YEEZY 500 “Enflame” en YEEZY BOOST 700 “Enflame Amber”.

YEEZY Mafia heeft gemeld dat zowel de YEEZY 500 High “Sumac” als de YEEZY 500 High “Tactile Orange” op 17 mei in de winkel zouden moeten verschijnen, hoewel dit nog moet worden bevestigd door adidas. De adviesprijs van elk paar zal zoals gebruikelijk zijn vastgesteld op € 220.

YEEZY 500 High "Tactile Orange"

Fotocredits: YEEZY Mafia

Post a Comment

#Volg ons op Instagram