TRAILER: Liam Neeson is terug in keiharde actiefilm ‘The Marksman’

liam neeson the marksman amazon prime 2021

TRAILER: Liam Neeson is terug in keiharde actiefilm ‘The Marksman’

Liam Neeson is terug in keiharde actiefilm The Marksman. De film online kijken kan sinds 20 april bij Prime Video.

Acteur Liam Neeson is terug! De Taken-acteur met markante stem zal in The Marksman de rol van ex-militair op zicht nemen die de strijd aangaat met een gevaarlijk drugskartel. De film vol wraakacties en schietpartijen is nu te zien bij Prime Video.

Jim Hanson is een ex-marinier uit de Verenigde Staten en Vietnam-oorlogsveteraan die langs de grens tussen Arizona en Mexico woont. Om de grenspatrouille te helpen rapporteert hij pogingen tot illegale oversteek. Jims leven verandert compleet wanneer hij Miguel en zijn moeder betrapt die de grens proberen over te steken en op de vlucht zijn voor het Mexicaanse kartel. Na een vuurgevecht met Mauricio (leider van het kartel) waarbij zowel Miguel’s moeder als de broer van Mauricio omkomen, belooft Jim Miguel veilig naar zijn tante in Chicago te brengen. Dit is niet zo makkelijk als Jim dacht dat het zou zijn wanneer hij erachter komt dat Mauricio wraak probeert te nemen voor de dood van zijn broer.

In de hoofdrollen zien we Liam Neeson als Jim Hanson, Katheryn Winnick als Sarah Pennington, Juan Pablo Raba als Mauricio, Teresa Ruiz als Rosa, Jacob Perez als Miguel, Dylan Kenan als Randall Brennan en Luke Rains als Everett Crawford.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram