Bell & Ross kiest voor militaire invloeden met zijn nieuwe Limited-Edition BR 03-92 Diver

Bell & Ross BR 03-92 Diver Military

Bell & Ross kiest voor militaire invloeden met zijn nieuwe Limited-Edition BR 03-92 Diver

Bell & Ross kiest voor militaire invloeden met zijn nieuwe Limited-Edition BR 03-92 Diver Military. Van het horloge zijn slechts 999 stuks beschikbaar.

Bell & Ross BR 03-92 Diver Military

De Franse luxe horlogemaker Bell & Ross grijpt terug naar zijn militaire wortels en heeft een limited edition BR 03-92 Diver geïntroduceerd. Voor liefhebbers van legergroen zijn de nieuwe horloges met vierkante kast – uitgebracht in een oplage van 999 stuks – absoluut een fraaie optie.

Het hoogtepunt van het horloge is ongetwijfeld de olijfgroene keramische wijzerplaat, gehuisvest in de kenmerkende matzwarte vierkante kast met saffierglas, waardoor het uurwerk licht en toch duurzaam blijft. De 42 mm behuizing is gecombineerd met een 60 minuten durende unidirectioneel in dezelfde slanke toon, wat duikers meer functionaliteit biedt onder water, samen met een robuuste waterbestendigheid van 300 meter.

Om in donkere omstandigheden een betere leesbaarheid te bieden, zijn de indexen en wijzers van het horloge allemaal voorzien van groene Super-LumiNova C3, met een grotere index op 12 uur, zodat je nooit de juiste oriëntatie verliest. De limited edition release komt compleet met twee horlogebanden om uit te kiezen – een optie van zwart geweven rubber en een optie van robuust kaki materiaal – en een waterbestendige Pelican-draagtas.

Voor geïnteresseerden is de Bell & Ross BR 03-92 Diver Military nu beschikbaar voor € 4.400,- . Ga naar de website van de horlogemaker voor meer informatie.

 

Bell & Ross BR 03-92 Diver Military

Post a Comment

#Volg ons op Instagram